Beyler mesela telin hardbrick oldu. Hicbirsey olmuyor. Ne sarj oluyor ne download nede cwm girmiyor. Oyle kaldi. Kurtarma sansimiz varmi

Rootlu ve custom romlu olursa ?Kurtarma yollarını kapatıp şansımız varmı diyorsun
Servise verirsin çözerler![]()
Rootlu ve custom romlu olursa ?

Tmm abi sagol bu arada ukraine romlarinda turkce dil destegi varmi guncelleme var bi bakayim. Olmazsa yine cm12 donerim sabah belli sarja takmadim hala da yuzde 18 varÇöpe atacak halin yok ya cihazı, servise vericen adam edip geri verecekler![]()
Tmm abi sagol bu arada ukraine romlarinda turkce dil destegi varmi guncelleme var bi bakayim. Olmazsa yine cm12 donerim sabah belli sarja takmadim hala da yuzde 18 var
Aynisi evet. Tus kilidinde fazla kullanimdayken az gidiyor
Abi ukrainada turkce dil destek varmi

Sende son surum yuklu dimi ? Cunku sarj , kullanimdayken ram az kullaniyo sarj az gidiyo. Yuklesemi yuklemesemi kararsiz kaldim. Bosver ya benm tel stockta yeniden baslatiyodu sistem durdu diyip, bu cm 12 de kilit ekrani sarji, disinda mukemmel diyebilirim ki antutu da 22 bin. Ram kullanimi bos yer 900 mb den asagi olmuyor. Abi rom guzel suanlikBilmiyorum zaten hepsi aynı bence boşa yükleyip uğraşma
şu beklemede şarj problemini çözmemiz lazım![]()
Aynen rom iyide cebimize koydukmu sarj bitiyorSende son surum yuklu dimi ? Cunku sarj , kullanimdayken ram az kullaniyo sarj az gidiyo. Yuklesemi yuklemesemi kararsiz kaldim. Bosver ya benm tel stockta yeniden baslatiyodu sistem durdu diyip, bu cm 12 de kilit ekrani sarji, disinda mukemmel diyebilirim ki antutu da 22 bin. Ram kullanimi bos yer 900 mb den asagi olmuyor. Abi rom guzel suanlik

Yok yok bu iyi gezelimAynen rom iyide cebimize koydukmu sarj bitiyor
Butun gun ekran acıkmı gezicez![]()
Abi. Bu arada pil yuzde 1o kaldiginda yuzde 1 e dusup kapaniyor bu tel