Bahadir abi l nasi gidiyoiyimi
d benm tek sorunum guncelemeeri flaslamak. Yedegim olmuyo ya oyunda o kadar ilerliyom yedek aliyom uygulama + veri diyom bastan baslatiyo

Hayir. Yedekleme diyorum. Kuruyorum. Uygulama + veri diyorum, olmuyorTitanium backup ile yedek alıp geri yüklüyorsan kaldıgın yerden devam eder bi yerde hata yapıyorsun heralde bu islemleri yaparken![]()
Sammobiledan çeksene freeArkadaslar bana rusya cnj3 romunu mail ru yada megaya upload edicek varmi?
Sammobileden yavas iniyo o yuzden istedimCynogen cm 12 snapshow kullaniyorum. Sorun var elbette arayuz kitleniyor ama hemen toparliyor buda snapshottan kaynaklaniyor olmasi gerek. Stable olani gördüm 4.3 diye yuklemedim.
Su sira bu surume devam artik kim hizli verirse ona geçerim ya cm l ya samsung 4.4.4
Sammobiledan çeksene free
Indirmediyse upload ederim gece ama jn4 cikmis beylerSammobileden yavas iniyo o yuzden istedim

O kadar firmware normal simdi jn4 cikti gece indirimde bakimBeyler 4.4.2 de sorun mu var yoksa benim tele özgü birşeymi. Telefonda nette gezinirken , baktım ki telefon kendini yeniden başlatıp başlatıp duruyor sim kilidi sorcagı yerde kapanıp tekrar baslatıyordu. Wipe yaptım duzeldi bir sorun mu var ???
Yeni sürüm gelmis sonu jn4. Bende cmdeyimDostum jn4 derken ne anlatmaya calistin. Anlamadim. Stock. Bende bir sorun vardi, cm 12 son surum yukledim ve memnunum
Anladim da jn4 sammobilede goremedim zamanla cm de duracagimYeni sürüm gelmis sonu jn4. Bende cmdeyim
Abi benimki snapshot seninki stable 4.3. Ben samsung un stok romu yeni cikti dedim. Yenisinide denemek lazımBerk dostum bu cm romu nightly gibi degil. Daha gelismisi, dogrumuyum ? Snapshot felan olablrmi

Hayir dostum yanlisin var. Cm 12 en son surumdeyim, sonu 211Abi benimki snapshot seninki stable 4.3. Ben samsung un stok romu yeni cikti dedim. Yenisinide denemek lazım
Bak o surumde hata aldim. Stock dondum ondada hata aldim. Telefon kendini hep yeniden baslatiyodu. Smdi cm 12 son surum var. Antutu caktim sonuc da buGecen resim atmisinda orda kaldı aklim sende ne var abi![]()