Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi l nasi gidiyo :D iyimi :Dd benm tek sorunum guncelemeeri flaslamak. Yedegim olmuyo ya oyunda o kadar ilerliyom yedek aliyom uygulama + veri diyom bastan baslatiyo

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bahadir abi l nasi gidiyo :D iyimi :Dd benm tek sorunum guncelemeeri flaslamak. Yedegim olmuyo ya oyunda o kadar ilerliyom yedek aliyom uygulama + veri diyom bastan baslatiyo

Titanium backup ile yedek alıp geri yüklüyorsan kaldıgın yerden devam eder bi yerde hata yapıyorsun heralde bu islemleri yaparken :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Titanium backup ile yedek alıp geri yüklüyorsan kaldıgın yerden devam eder bi yerde hata yapıyorsun heralde bu islemleri yaparken :)
Hayir. Yedekleme diyorum. Kuruyorum. Uygulama + veri diyorum, olmuyor

baskahmet

baskahmet

Üye
Her romu denemeye calistim. Dun cm 12 den stock dondum. Ama sevmedim tekrar cm 12 deyim. Stockta sarj sorunu yasiyorum , pardon hala 4.4.2 deyim ve guzel stabil bir rom ariyorum cm 12 onde ama guzel bildiginiz bir rom olursa paylasin s5 romda dendm tek kelimeyle berbat.

baskahmet

baskahmet

Üye
Allah allah. Gozumden kacan bir rom olmus onuda yukledim. S4 mini Cyanogenmod sitesinde gezinirken stable gordum. Tikladim cm 10.2.2 romunu indirdim. Merak edenler icin android surumu 4.3.1 JellyBean. Ne bileyim. Yaklasik KitKattan pil durumuna gore yuzde 7 civari daha az pil harciyor. Temasinida cok begendim buyrun.
Cok sirin geldi temasi. Stable surummus. Cm ye gore en iyisi diyebilirim. Yarin tam anlamiyla size romu tanitrm. Buda ram kullanimi. İyi fakat dahada iyi olabilir.
Yuklemek isteyenler burdan yorum yazsin. Link + Gapps veririm.Buyrun antutu cok iyi degil ama butun cm surumlerinden daha kullanilabilir halde suanlik.
İyi Aksamlar.

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
Arkadaslar bana rusya cnj3 romunu mail ru yada megaya upload edicek varmi?

berk alican

Üye
Cynogen cm 12 snapshow kullaniyorum. Sorun var elbette arayuz kitleniyor ama hemen toparliyor buda snapshottan kaynaklaniyor olmasi gerek. Stable olani gördüm 4.3 diye yuklemedim.

Su sira bu surume devam artik kim hizli verirse ona geçerim ya cm l ya samsung 4.4.4
Arkadaslar bana rusya cnj3 romunu mail ru yada megaya upload edicek varmi?
Sammobiledan çeksene free

reflex

reflex

Üye
Cynogen cm 12 snapshow kullaniyorum. Sorun var elbette arayuz kitleniyor ama hemen toparliyor buda snapshottan kaynaklaniyor olmasi gerek. Stable olani gördüm 4.3 diye yuklemedim.

Su sira bu surume devam artik kim hizli verirse ona geçerim ya cm l ya samsung 4.4.4

Sammobiledan çeksene free
Sammobileden yavas iniyo o yuzden istedim

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyler 4.4.2 de sorun mu var yoksa benim tele özgü birşeymi. Telefonda nette gezinirken , baktım ki telefon kendini yeniden başlatıp başlatıp duruyor sim kilidi sorcagı yerde kapanıp tekrar baslatıyordu. Wipe yaptım duzeldi bir sorun mu var ???

berk alican

Üye
Sammobileden yavas iniyo o yuzden istedim
Indirmediyse upload ederim gece ama jn4 cikmis beyler :bira:
O
Beyler 4.4.2 de sorun mu var yoksa benim tele özgü birşeymi. Telefonda nette gezinirken , baktım ki telefon kendini yeniden başlatıp başlatıp duruyor sim kilidi sorcagı yerde kapanıp tekrar baslatıyordu. Wipe yaptım duzeldi bir sorun mu var ???
O kadar firmware normal simdi jn4 cikti gece indirimde bakim

4.4.2 mis bu da ya

• Beğen
Tepkiler: reflex
baskahmet

baskahmet

Üye
Dostum jn4 derken ne anlatmaya calistin. Anlamadim. Stock. Bende bir sorun vardi, cm 12 son surum yukledim ve memnunum

• Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
Sammobileda suan yok ama burdan indirebilirsiniz

baskahmet

baskahmet

Üye
Berk dostum bu cm romu nightly gibi degil. Daha gelismisi, dogrumuyum ? Snapshot felan olablrmi

berk alican

Üye
Berk dostum bu cm romu nightly gibi degil. Daha gelismisi, dogrumuyum ? Snapshot felan olablrmi
Abi benimki snapshot seninki stable 4.3. Ben samsung un stok romu yeni cikti dedim. Yenisinide denemek lazım

Zaten cm söyle
Nightly gecelik her gece Update ama cok sorunlu
Snapshot daha stabil ona göre
Stable stable:heyo:

berk alican

Üye
Gecen resim atmisinda orda kaldı aklim sende ne var abi :allalla:

baskahmet

baskahmet

Üye
Gecen resim atmisinda orda kaldı aklim sende ne var abi :allalla:
Bak o surumde hata aldim. Stock dondum ondada hata aldim. Telefon kendini hep yeniden baslatiyodu. Smdi cm 12 son surum var. Antutu caktim sonuc da bu
Him guzel cikmis sonuc. Bi 2 hafta durdugum rom yok hepsinde hata aliyorum. Arayis icindeyim. Bu guzel gibi bakalim kismet.

berk alican

Üye
Snapshot mi bu ss atsan

Üst Alt