arkadaşlar sağolun hele bana yardım eden granyant sen sağol suanda 5.0 dayım fakat rootlu değil root yapayımmı diye de sormadı ayrıca rootsuz işime yaramıyornası olcak
rica ederim.
Seni uğraştırmak istemem ama aynı romu bir daha install yaparsan geler bence Bilgiler onlara gider mi artık orası insafa kalmış
Bu arada yerinde olsam sıfırdan 4.2.2 ye geri döner sonra yedek alır tekrar cm yüklerim. Kulaklık onda çalışıyor demiştin. Bu arada ultra güç tasarrufu s4 mini de çalışmıyor. Sadece ekrani gri ton yapıyor. Bahadır ın konusu vardi xposed le ilgili.
Reflex son güncel versiyon xda de var mi
Varr. Rootlu benimkiirica ederim.
Bu arada cwm den ben defalarca yükleme yaptım hepsinde de kendisi rootlamıştırSeni uğraştırmak istemem ama aynı romu bir daha install yaparsan geler bence
yoksa pc den rootlayacaksın artık. Root u yapabilecek herhangi android uygulaması da yok. Tek çare ya pc ya da yeniden flashlamak
Bu lolipop icin cikan son surumsupersu yu kurdum ac diyorum acmıyor![]()
Bende sana yardim etmek isterdim gercekten ama internet sorunu var iste arada bir giriyo ancak okul neti istearkadaşlar sağolun hele bana yardım eden granyant sen sağol suanda 5.0 dayım fakat rootlu değil root yapayımmı diye de sormadı ayrıca rootsuz işime yaramıyornası olcak
status 7 hatası alanlar wipe işlemlerini yaptıktan sonra romu yüklesinler ben böyle yaptım oldu
Kur, bende es file manager kullaniyorumanladım eyvallah sağol kuruyorum bakalım bu arada sd cartı yönetemiyor muyuz ? dosyalarım diye bir yer bulamadım anca zarchive gibi bir program indirip telefonun hafızasını kontrol edebiliyorum
kuruyorum supersuyu recoveryden![]()
Tabikide es file ise yariyotamam sağol 1dk beklersen sevinirim
root başarıyla gerçekleşti çok sağol kardeşim) şuanda es file manager ile sd cartı kontrol edebiliyormuyuz yanı girip sd carta oyun apk attım ordan kurabiliyormuyuz
Gapps 5.0 i kur lolipop icin olaniBunda dosya yoneticisi yokgapps i flashalayacagim ordan google play ile indirelim bakalim
Recovery yukleyince bendede oluyo bir zarari yok ama neden cikiyo bilmiyorumson bir sorum daha var telefon açılırken sol üstte set warranty bit kernel yazıyor ama telefon açılıyor onda sorun yok bu hata nedir

)
görev yöneticisi mi yok ben mi göremedim arkadaşlarÇok akıcı ya stabil bile değil üstelikzarari yokta bazı arkadaşlarda konularda okudum açmıyormuş o yazı gelınce kurulumu doğru yapamadılar heralde allaha şükür telefon tıkır tıkır 5.0 iyi gibi şuanlık ram ve şarj kullanımı harika ötesi oyun performansına da bakıcam smdı
nba 2k15 nerdeyse hiç kasmıyor arkadaşlar 4.4.2 de bazen kasıyordu spiker konusmuyordu kasmaktan ama burda spiker var oyun var akıcılık var kesinlikle öneriyorum 5.0 ı)
bu arada telefonu karıştırıyorumgörev yöneticisi mi yok ben mi göremedim arkadaşlar
aynen kardeşim akıcı telefonÇok akıcı ya stabil bile değil üstelik
bir de stabil olsa ama bu 4.4.2 den daha güzel şuana kadar bu arada görev yöneticisi bulamadım