Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Hayir ilk olacak neyse ben yatiyorum iyi geceler
Ha bu arada bir sorum daha var 5.0 olunca rootum gitcekmi rootlu cihazm bu cok onemli cevap verin

berk alican

Üye
cyanogenmod kullanan ?
yardım edebilecek

qradyant

qradyant

Üye
Rom yüklemede problem yaşamak istemiyorsanız alttakileri not edin.
Bu arada cyanogenmode yüklemesinde sorun yaşayanlar 7.8.9 Maddeleri özellikle incelesin.

1. Öncelikle her daim orjinale geri dönebilmek adına cihazımıza stock rom yükleyin
2. Cihazımızı rootlayın.
3. buradan cwm son sürümü Odinle yükleyin. (Cwm dokunmatik ve kullanışlıdır)
4. Nandroid uygulamasını yükleyin.
5. Gündelik olarak kullanacağınız tüm uygulamaları yükleyin veya kaldırmak istediklerinizi titanium ile kaldırın.
6. Nandroid den yedek dosyası oluşturun ve bu dosyanın hafıza kartında yüklü olmasına dikkat edin.
7. Indirdiğiniz tüm rom dosyalarını hafıza kartında ayrı bir dizine taşıyın
8. Yeni bir rom yüklemeden önce wipe data işlemlerini gerçekleştirin.
9. Rom yüklemeden önce - status 7 hatası alanlar için söylüyorum - cwm de install bölümünde signature ve md5 doğrulama seçeneklerini checkleyin.
10. Yüklemek istediğiniz romu install》sdcard1》yolunu izleyerek yükleyin.

Bu cwm sürümünün bir diğer özelliği yeni rom yükledikten sonra rootsuz olan telefonu rootlu hale getirmesi. Rom yüklemesi yaptıktan sonra size rootlayayım mi diye soracaktır.

Akabinde romla alakalı bir sıkıntı olduğunda cwm de backup bölümünden restore sdcard1 linkinden geri yükleme yapabilirsiniz. Rom yükleme öncesi yedekleme yaptığınız takdirde gözünüzü hiçbirşey korkutamaz. Cihaz istediği kadar hata versin. Sadece iki tıka bakar. Bu arada dipnot, yedekleme yaparken romla beraber rootta yedekleniyor .)

Gelelim cm12 android 5.0 sürümüne. Gençler bu tam olarak kararlı sürüm değil. Yani uzun vadede kullanamazsınız. Cm kullanmak istiyorsanız cm11 i kurun.
Ama şahsi fikrimi sorarsanız stock un tadını hiçbiri vermiyor.

OKEY ?
@berk alican @baskahmet

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
cyanogenmod kullanan ?
yardım edebilecek

Ben kullandım ve 2 gun sonra stock roma döndüm, bence gereksiz ve hicbir artısı yok sadece tema olayı güzel o kadar, sarj süreside yarı yarıya düşüyor tavsiye etmem

• Beğen
Tepkiler: qradyant

berk alican

Üye
Bu forumda birisinin konusunu gordum kurdum bile
Beyler yalniz backup aldim atmadan once onu tele attim yanlisikla nasil silcem

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Recoveryden Wipe yap

Edibb181

Üye
arkadaşlar i9195e rusya rom yükleyecem imei giderse ne yapmalıyım

qradyant

qradyant

Üye
Bir kaç güne kalmaz stocka dönersin ;)
arkadaşlar i9195e rusya rom yükleyecem imei giderse ne yapmalıyım
Hmm. Imei system dosyalarında efs klasöründeydi sanırım. Oradan copy/past yapıyorsun Ama onu da cihaz rootluysa görebilirsin.

baskahmet

baskahmet

Üye
cm 11 i yüklerken yine status 7 htası :(
yine denedim status 6 verdi bu sefer yardım edin
Rom yüklemede problem yaşamak istemiyorsanız alttakileri not edin.
Bu arada cyanogenmode yüklemesinde sorun yaşayanlar 7.8.9 Maddeleri özellikle incelesin.

1. Öncelikle her daim orjinale geri dönebilmek adına cihazımıza stock rom yükleyin
2. Cihazımızı rootlayın.
3. buradan cwm son sürümü Odinle yükleyin. (Cwm dokunmatik ve kullanışlıdır)
4. Nandroid uygulamasını yükleyin.
5. Gündelik olarak kullanacağınız tüm uygulamaları yükleyin veya kaldırmak istediklerinizi titanium ile kaldırın.
6. Nandroid den yedek dosyası oluşturun ve bu dosyanın hafıza kartında yüklü olmasına dikkat edin.
7. Indirdiğiniz tüm rom dosyalarını hafıza kartında ayrı bir dizine taşıyın
8. Yeni bir rom yüklemeden önce wipe data işlemlerini gerçekleştirin.
9. Rom yüklemeden önce - status 7 hatası alanlar için söylüyorum - cwm de install bölümünde signature ve md5 doğrulama seçeneklerini checkleyin.
10. Yüklemek istediğiniz romu install》sdcard1》yolunu izleyerek yükleyin.

Bu cwm sürümünün bir diğer özelliği yeni rom yükledikten sonra rootsuz olan telefonu rootlu hale getirmesi. Rom yüklemesi yaptıktan sonra size rootlayayım mi diye soracaktır.

Akabinde romla alakalı bir sıkıntı olduğunda cwm de backup bölümünden restore sdcard1 linkinden geri yükleme yapabilirsiniz. Rom yükleme öncesi yedekleme yaptığınız takdirde gözünüzü hiçbirşey korkutamaz. Cihaz istediği kadar hata versin. Sadece iki tıka bakar. Bu arada dipnot, yedekleme yaparken romla beraber rootta yedekleniyor .)

Gelelim cm12 android 5.0 sürümüne. Gençler bu tam olarak kararlı sürüm değil. Yani uzun vadede kullanamazsınız. Cm kullanmak istiyorsanız cm11 i kurun.
Ama şahsi fikrimi sorarsanız stock un tadını hiçbiri vermiyor.

OKEY ?
@berk alican @baskahmet
şu status 7 yi anlamadım giriyorum ınstal zip bölümüne hiç yok status 7 ve 6 hatası alıyorum
pardon philz touchu görmemişim deniyorum
yüklüyor valla sağol derken tekrar status 7 hatası
dediklerini yaptım checkledim işaret kodum onlara tam yarısına geldi olmadı

berk alican

Üye
niye stock a dönimki ama zaman göstercek. Birkaç sorum var ya saf android kulaklık simgesi yokmu ?
cyanogenmod güvenilirmi yani veri bakımında banka fln .
Bide bu tarz romlar sıfırdanmı yazılıyor yoksa bi sürümü düzelterekmi

baskahmet

baskahmet

Üye
yüklendi data yapınca ama smdı de cynagenmod yazısında kaldı telefonu bırakayım böyle okula gidiyom 4 de gelirim

qradyant

qradyant

Üye
yüklendi data yapınca ama smdı de cynagenmod yazısında kaldı telefonu bırakayım böyle okula gidiyom 4 de gelirim
Yazdığım adımları takip etmiyorsun. Aceleci davranıyorsun :)
Cyanogen simgesi geç gider. Bi süre bekleyince telefon açılır.

qradyant

qradyant

Üye
niye stock a dönimki ama zaman göstercek. Birkaç sorum var ya saf android kulaklık simgesi yokmu ?
cyanogenmod güvenilirmi yani veri bakımında banka fln .
Bide bu tarz romlar sıfırdanmı yazılıyor yoksa bi sürümü düzelterekmi
Hiçbir custom roma tam olarak güvenemezsin. Sonuçta bu tür romlar kurumsal elden geçmiyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla cm rom saf android üzerine yazılı ve tam halini alana kadar üzerinde oynamalar çok yapılıyor. Haliyle deneme süreçleridir bunlar.
Bu arada kulaklık girişinde problem olmasın? Ya da Bahadır ın dediği gibi kurulum yaparken verileri geri mi yükledin ?

berk alican

Üye
Hiçbir custom roma tam olarak güvenemezsin. Sonuçta bu tür romlar kurumsal elden geçmiyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla cm rom saf android üzerine yazılı ve tam halini alana kadar üzerinde oynamalar çok yapılıyor. Haliyle deneme süreçleridir bunlar.
Bu arada kulaklık girişinde problem olmasın? Ya da Bahadır ın dediği gibi kurulum yaparken verileri geri mi yükledin ?

Güven olmaz derken bilgilerimiz onlara gidermi yani ? Şöyle anlatim samsung rom varken backup aldım yanlışıkla telefon hafızasına sonra wipe data ve factroy yaptım sonra cyanomed yükledim ama hafızam dolu
kulaklıkta şöyle önceden kaybolma sorunu vardı yani samsung romda 4.4.2 de 4.2.2 yoktu bu şiimdi custom attım ya onda hiç simge yok ama kulaklıktan veriyor sesi . Stock andorid de kulaklık simgesi varmı ?
bide bu ultra güç tasarrfunu yükleyebilirmiyiz

qradyant

qradyant

Üye
Güven olmaz derken bilgilerimiz onlara gidermi yani ? Şöyle anlatim samsung rom varken backup aldım yanlışıkla telefon hafızasına sonra wipe data ve factroy yaptım sonra cyanomed yükledim ama hafızam dolu
kulaklıkta şöyle önceden kaybolma sorunu vardı yani samsung romda 4.4.2 de 4.2.2 yoktu bu şiimdi custom attım ya onda hiç simge yok ama kulaklıktan veriyor sesi . Stock andorid de kulaklık simgesi varmı ?
bide bu ultra güç tasarrfunu yükleyebilirmiyiz

Bilgiler onlara gider mi artık orası insafa kalmış :)
Bu arada yerinde olsam sıfırdan 4.2.2 ye geri döner sonra yedek alır tekrar cm yüklerim. Kulaklık onda çalışıyor demiştin. Bu arada ultra güç tasarrufu s4 mini de çalışmıyor. Sadece ekrani gri ton yapıyor. Bahadır ın konusu vardi xposed le ilgili.

Yapa bildinmi? Kusura bakma suan sadece okulun netinden girebiliyorum

5.0 radyo haric hersey calisiyo su hali bile stabil 4.4.4 ten iyidir hizi inanilmaz

Reflex son güncel versiyon xda de var mi

Üst Alt