teknolojibaronu
Üye
Emekli fanboySamsung fanları gelmiş gene bir telefonun daha desteğinin bittiğini görünce hemen üzüntü mesajları falan![]()

Emekli fanboySamsung fanları gelmiş gene bir telefonun daha desteğinin bittiğini görünce hemen üzüntü mesajları falan![]()

tamam hocam sendende bekliiyorum . sen cynaomaed kullandınmı hiçBerk ali yarn en gec 6 ya kadar deneyimlerimi sunacam sana
cyanogenmod kullanan ?
yardım edebilecek
Bu forumda birisinin konusunu gordum kurdum bileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler yalniz backup aldim atmadan once onu tele attim yanlisikla nasil silcem
Bir kaç güne kalmaz stocka dönersinBu forumda birisinin konusunu gordum kurdum bileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Beyler yalniz backup aldim atmadan once onu tele attim yanlisikla nasil silcem
Hmm. Imei system dosyalarında efs klasöründeydi sanırım. Oradan copy/past yapıyorsun Ama onu da cihaz rootluysa görebilirsin.arkadaşlar i9195e rusya rom yükleyecem imei giderse ne yapmalıyım

şu status 7 yi anlamadım giriyorum ınstal zip bölümüne hiç yok status 7 ve 6 hatası alıyorumRom yüklemede problem yaşamak istemiyorsanız alttakileri not edin.
Bu arada cyanogenmode yüklemesinde sorun yaşayanlar 7.8.9 Maddeleri özellikle incelesin.
1. Öncelikle her daim orjinale geri dönebilmek adına cihazımıza stock rom yükleyin
2. Cihazımızı rootlayın.
3.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan cwm son sürümü Odinle yükleyin. (Cwm dokunmatik ve kullanışlıdır)
4. Nandroid uygulamasını yükleyin.
5. Gündelik olarak kullanacağınız tüm uygulamaları yükleyin veya kaldırmak istediklerinizi titanium ile kaldırın.
6. Nandroid den yedek dosyası oluşturun ve bu dosyanın hafıza kartında yüklü olmasına dikkat edin.
7. Indirdiğiniz tüm rom dosyalarını hafıza kartında ayrı bir dizine taşıyın
8. Yeni bir rom yüklemeden önce wipe data işlemlerini gerçekleştirin.
9. Rom yüklemeden önce - status 7 hatası alanlar için söylüyorum - cwm de install bölümünde signature ve md5 doğrulama seçeneklerini checkleyin.
10. Yüklemek istediğiniz romu install》sdcard1》yolunu izleyerek yükleyin.
Bu cwm sürümünün bir diğer özelliği yeni rom yükledikten sonra rootsuz olan telefonu rootlu hale getirmesi. Rom yüklemesi yaptıktan sonra size rootlayayım mi diye soracaktır.
Akabinde romla alakalı bir sıkıntı olduğunda cwm de backup bölümünden restore sdcard1 linkinden geri yükleme yapabilirsiniz. Rom yükleme öncesi yedekleme yaptığınız takdirde gözünüzü hiçbirşey korkutamaz. Cihaz istediği kadar hata versin. Sadece iki tıka bakar. Bu arada dipnot, yedekleme yaparken romla beraber rootta yedekleniyor .)
Gelelim cm12 android 5.0 sürümüne. Gençler bu tam olarak kararlı sürüm değil. Yani uzun vadede kullanamazsınız. Cm kullanmak istiyorsanız cm11 i kurun.
Ama şahsi fikrimi sorarsanız stock un tadını hiçbiri vermiyor.
OKEY ?
@berk alican @baskahmet
yaptım onu yinede olmadıRecoveryden Wipe yap
yaptım onu yinede olmadı
Yazdığım adımları takip etmiyorsun. Aceleci davranıyorsunyüklendi data yapınca ama smdı de cynagenmod yazısında kaldı telefonu bırakayım böyle okula gidiyom 4 de gelirim

Hiçbir custom roma tam olarak güvenemezsin. Sonuçta bu tür romlar kurumsal elden geçmiyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla cm rom saf android üzerine yazılı ve tam halini alana kadar üzerinde oynamalar çok yapılıyor. Haliyle deneme süreçleridir bunlar.niye stock a dönimki ama zaman göstercek. Birkaç sorum var ya saf android kulaklık simgesi yokmu ?
cyanogenmod güvenilirmi yani veri bakımında banka fln .
Bide bu tarz romlar sıfırdanmı yazılıyor yoksa bi sürümü düzelterekmi
Hiçbir custom roma tam olarak güvenemezsin. Sonuçta bu tür romlar kurumsal elden geçmiyor. Ayrıca bildiğim kadarıyla cm rom saf android üzerine yazılı ve tam halini alana kadar üzerinde oynamalar çok yapılıyor. Haliyle deneme süreçleridir bunlar.
Bu arada kulaklık girişinde problem olmasın? Ya da Bahadır ın dediği gibi kurulum yaparken verileri geri mi yükledin ?
Yapa bildinmi? Kusura bakma suan sadece okulun netinden girebiliyorum@reflex hocam ?
Güven olmaz derken bilgilerimiz onlara gidermi yani ? Şöyle anlatim samsung rom varken backup aldım yanlışıkla telefon hafızasına sonra wipe data ve factroy yaptım sonra cyanomed yükledim ama hafızam dolu
kulaklıkta şöyle önceden kaybolma sorunu vardı yani samsung romda 4.4.2 de 4.2.2 yoktu bu şiimdi custom attım ya onda hiç simge yok ama kulaklıktan veriyor sesi . Stock andorid de kulaklık simgesi varmı ?
bide bu ultra güç tasarrfunu yükleyebilirmiyiz

Yapa bildinmi? Kusura bakma suan sadece okulun netinden girebiliyorum
5.0 radyo haric hersey calisiyo su hali bile stabil 4.4.4 ten iyidir hizi inanilmaz