Ee bi zahmet cunku bende ancak oyle yaptim yada twrp ve philz touch ile yapilabiliyoCm 12 den oncs cm 11 yukleyip rcvry guncelliycem o zaman
Evet dur gaps ta var 5.0 icinO zamsn ilk once cm 11 kurcam nyse anladm sagl.kardsm
Bu zahmet sayilmazki indirme islemi haric 5 dkbu arada verdigin yeni surumde gapps var mi nyse ona gerek yok ztn eyv kafa yordugun icin
Evet@reflex bana yardımcı olabilirmisin rica etsem
Yok cikarmaz bende 6.0.4.5 ile ilk kurulumu yapip sonra bu yontemle surumunu yukseltiyorumSagol kardes cm11 kurmak icin recovery eski surum heralde sorun cikarmaz dimi bundada hata vermesin![]()
tamam kardesim sagol yarn sabah okula gitmeden halletmek istiyorum rom 3 kere yukledm ama bu cynagenmod ilk defa yukluyorum yordugum icin kb 5.0 yapmam 1 saat surer cm 11 de yapacagmYok cikarmaz bende 6.0.4.5 ile ilk kurulumu yapip sonra bu yontemle surumunu yukseltiyorum
Ben yarin kuracam bi dene lollopop bu baska seye benzemez dene begrnmessen rusyaya dnrsn ayrica rus yklu bende hic kasmiyor@reflex şöyle anlatım dünden sonra nexus almaya karar verdim fakat nexus 5 yok hiçbir yerde. Şuan rus romu yüklü ama cihaz kasıyor fark ediyorum cyanomaged daha önce kullandım ama 2.3.6 sürümüydü neler değişti bilmiyorum ancak hiçte bilmiyor değilim .Neyse asıl sorularım nasıl kurcam tavsiye edermisin . Stable olan android sürümü nedir snapshot olan nasıldır ? ve bu sürümler sorun yaratırmı veya cyanomeged çokmu oynuyor üstünde ve bu stock android recoverysi gidiyor ya o geri gelirmi garantide knox a bakcaklarını sanmıyorum ama knox düşürme şansımız varmı
Samsung fanları gelmiş gene bir telefonun daha desteğinin bittiğini görünce hemen üzüntü mesajları falan5.0.resmi olarak gelmicek galiba![]()