en son çıkanhangisini kurdun. tr destegi var dimi. varmi bi degisiklik rus romuna nazaran
çok saolun yardımlarınız içinmesela telefonuma 4.4.2 romu kurdum eski roma geri dönebilirmiyim falan gibi anladin

türkiyeyemi gelmiş bu ya ?sarj ve kulaklik sikintisi sendeydi dimi
yardim edebildiysek ne ala. bak arkadas baska bi rom kurmus. seninde sorunun belki kalkar yeni romda. eski yi bosver yaçok saolun yardımlarınız için![]()
bu kurduğun hangi ülkeninheyecan dorukta bitti açılıyorentel yazdı la açılışta
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBenimki en günceli![]()
![]()
aynen öyle kulaklık simgesi gidiyor yarım saate bi saate . batarya %30 da yeniden başlat yap %1 e iniyor ayrıca normal dede mahvoldusarj ve kulaklik sikintisi sendeydi dimi
tamam bende dönmüyorum yyardim edebildiysek ne ala. bak arkadas baska bi rom kurmus. seninde sorunun belki kalkar yeni romda. eski yi bosver ya
bu berkin kurduğu hangi ülkenin 
usta şimdi buldum entel şili ninmişbu kurduğun hangi ülkenin
sen bunu kullanmaya devam edicekmisinusta şimdi buldum entel şili ninmiş

tabi şöyle yapıcam bugün kulaklık ve sarj testi yapcam yine aynısıysa factory reset yapcam artık tr olmasada ing olur benim için önemli olan denemek donanımsalmı yazılımsal mısen bunu kullanmaya devam edicekmisin![]()
tamam şarjı deneyince banada bildirirsen sevinirimtabi şöyle yapıcam bugün kulaklık ve sarj testi yapcam yine aynısıysa factory reset yapcam artık tr olmasada ing olur benim için önemli olan denemek donanımsalmı yazılımsal mı

bilgilendircem arkadaşlar merak etmeyin
Ne zamana bilirirsin @berk alican 
ilk bildirimi akşam diğeri yarın asılı hafta içiNe zamana bilirirsin @berk alican
![]()