Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
heyecan dorukta bitti açılıyorentel yazdı la açılışta :D Benimki en günceli :D :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
hangisini kurdun. tr destegi var dimi. varmi bi degisiklik rus romuna nazaran

berk alican

Üye
şimdi test yapalım akşama yazarım . sallarım entel yazmasını kulaklık ve batarya düzgün olsun da alışkınız farklı isimlere 5800 dan
hangisini kurdun. tr destegi var dimi. varmi bi degisiklik rus romuna nazaran
en son çıkan

şuan fark ettiğim şeyler açılışta kapanışta entel yazıyor. flipboard devre dışıydı açılldı valla rus dan ona geçtim şuan hala tr ama factory yapınca gidermi bilmiyorum .

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
tabiki factory yapman lazim ama. ondan sonra karistir kurcala bilgilendir.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
sarj ve kulaklik sikintisi sendeydi dimi

berk alican

Üye
entel şili ülkesininmiş bu arada yani mal sammobile şiliyi bilmiyor

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
heyecan dorukta bitti açılıyorentel yazdı la açılışta :D Benimki en günceli :D :D
bu kurduğun hangi ülkenin

berk alican

Üye
sen bunu kullanmaya devam edicekmisin :)
tabi şöyle yapıcam bugün kulaklık ve sarj testi yapcam yine aynısıysa factory reset yapcam artık tr olmasada ing olur benim için önemli olan denemek donanımsalmı yazılımsal mı

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
tabi şöyle yapıcam bugün kulaklık ve sarj testi yapcam yine aynısıysa factory reset yapcam artık tr olmasada ing olur benim için önemli olan denemek donanımsalmı yazılımsal mı
tamam şarjı deneyince banada bildirirsen sevinirim :)

berk alican

Üye
bilgilendircem arkadaşlar merak etmeyin

• Beğen

berk alican

Üye
:tşk:Ne zamana bilirirsin @berk alican :)
ilk bildirimi akşam diğeri yarın asılı hafta içi :D

nasıl yani dersen. bugün denicem ama rus'un üstüne attım sorun olabilir . olursa akşam sıfırlacam pazar öyle test etcem. hafta içi de tam batarya testi

• Beğen
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadasim factory reset ini yap ondan sonra dene. tr dil destegi varmi bak. ekstra program uygulama varmi bak. kulaklik olayini bak. bataryada zaten kullaninca anlasilir. 30 inince yeniden baslat.yapacagin is en fazla kulaklik ve sarj olayida dahil 1 bucuk saat. Gozunu sevim ne pazari ne hafta ici si sakami yapiyon.

Üst Alt