Ultraslan8
Üye
knka benim şarj 5 saattir %42daha yok bisey dimi. nerde kaldiya bu 4.4.2
toplu mail atalim arkadaslar yokmu sesimizi duyuracagimiz bi iletisim adresiinerde bu devlet nerde bu millet![]()

knka benim şarj 5 saattir %42daha yok bisey dimi. nerde kaldiya bu 4.4.2
toplu mail atalim arkadaslar yokmu sesimizi duyuracagimiz bi iletisim adresiinerde bu devlet nerde bu millet![]()

evet şuan hala 42nasil yani
teli yeniden baslatip ta baktin mi

Bende cm11 yükledim simdi sarjdan çektim bakalım sarj durumu nasıl olacakAynen çok uğraşmıştım zamanında niye olmuyor diye sabahladım
Cyanogenmod 11'in en son versiyonunu kuruyorsun dostum.

Cm11 sanildigi gibi sarj konusunda stabil degil. En azindan benim cihazda oyle oldu. Stock rom daha verimliydiBende cm11 yükledim simdi sarjdan çektim bakalım sarj durumu nasıl olacak![]()
Aynen hızlı şarj oluyor ve hızlı boşalıyorCm11 sanildigi gibi sarj konusunda stabil degil. En azindan benim cihazda oyle oldu. Stock rom daha verimliydi

KesinlikleAynen hızlı şarj oluyor ve hızlı boşalıyor![]()
Ayrica Uydu modu fena şarj yiyor. Firsat bulamadim bulsam hic ugrasmayacagim custom romlarla direk stock u yukleyecegim. Stock romda greenify ve power saved uygulamalari benim cok isime yariyordu hem sarj konusunda hem ram kullaniminda 
Hmmm iyi yapmışsın ok ozamanBise yapmadim senin dediklerini yaptim sadece

Zaten su an olmasi lazim.arkadaslar 4.4 2 ile otg destegi geliyormu
aslinda guzel bi soru ki gelse yada gelmis olmasi cok iyi olur. varmi elinde aparati olan bi deneyip bize soylesenizarkadaslar 4.4 2 ile otg destegi geliyormu
Zaten su an olmasi lazim.
Otg %100 yazilimsal zaten donanimla alakasi yokotg ye %90 yazilimsal diyolar insallah gelmistir deneyen varmi acaba

Otg %100 yazilimsal zaten donanimla alakasi yok![]()

tamam o zaman insallah gelmistir![]()

Evet bnde sevindim sarj sorunu halloldu saolun hepinizeultraslan8 sarj konusunda bi sikintin yoktur artik umarim. senin adina sevindim.
arkadaslar 4.4.2 de bisey indirince yukardaki panelde bazen download seviyesi kayboluyooo. sizdede varmi böyle bisey
toplu msj sayisida 10 du simdi 20 ye cikmis. bunuda bayramda kesfettim
aslinda guzel bi soru ki gelse yada gelmis olmasi cok iyi olur. varmi elinde aparati olan bi deneyip bize soyleseniz