NEXUS
Üye
kişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre ortaOnunda tipi iğrenç
Iste soyledigim şey
benim için nexus 4 ün güzel
bence nexus 4 ün tasarımı daha iyi 
kişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre ortaOnunda tipi iğrenç
Iste soyledigim şey
benim için nexus 4 ün güzel
arkası tamamen iğrenç bence ama nexus 5 kılıfla az gideri var 4 hiç kurtarmadıkişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre ortabenim için nexus 4 ün güzel
![]()
Şimdi kişilerin kullandığı telefona iğrenç demek kişinin şahsına hakaret gibi birşey olur yani insanlar alınabilir. Igrenc yerinw hoşuma gitmiyor daha kibar ve tartışmasız olur.arkası tamamen iğrenç bence ama nexus 5 kılıfla az gideri var 4 hiç kurtarmadı
bende note 3 kullansam böyle konusurum şekil telefonŞimdi kişilerin kullandığı telefona iğrenç demek kişinin şahsına hakaret gibi birşey olur yani insanlar alınabilir. Igrenc yerinw hoşuma gitmiyor daha kibar ve tartışmasız olur.
neyse dediğin gibi olsun hoşuma gitmiyor nexus 4Bu konunun doğuştan dağılmaya yatkınlığı varBeyler ben yardım istemek için konuyu dirilttim kimse yardım etmedi ama yine eski muhabbetler dönmeye başladı![]()
Soruna gelince normal rom atar gibi kuruyon recoveryden tek farkı romdan sonra bi de gapps flashlıyon 
Aynen bendede sadece pil sikintisi var baska sorun yokneyse sonuç olarak 4.4.2 gayet iyi hızlı fakat bendeki sıkıntılar pil atlaya atlaya ve çok hızlı bitiyor. kulaklık simgesi kayboluyor
Greenify + Greenify Donation uygulaması ile power saving uygulaması var. Onları kullan derim. Bahadir_fb nin konularında vardı.neyse sonuç olarak 4.4.2 gayet iyi hızlı fakat bendeki sıkıntılar pil atlaya atlaya ve çok hızlı bitiyor. kulaklık simgesi kayboluyor
Tamamdır hallettim dostum sağol. Sorun recovery versiyonundanmış sanırsamBu konunun doğuştan dağılmaya yatkınlığı varSoruna gelince normal rom atar gibi kuruyon recoveryden tek farkı romdan sonra bi de gapps flashlıyon
![]()

Bak yineneyse sonuç olarak 4.4.2 gayet iyi hızlı fakat bendeki sıkıntılar pil atlaya atlaya ve çok hızlı bitiyor. kulaklık simgesi kayboluyor

kardeşim sende şarj sorunu nasıl ?Tamamdır hallettim dostum sağol. Sorun recovery versiyonundanmış sanırsam
Bak yine![]()
Dostum ben de bu soruyu bekliyordum, tek kelimeyle mükemmel. 2. gün bugün hiç şarj etmedim %37 kaldı.kardeşim sende şarj sorunu nasıl ?
Olur böyle şeylerTamamdır hallettim dostum sağol. Sorun recovery versiyonundanmış sanırsam
Bak yine![]()
Recoveryleri güncel tutmak gerek 
Neler yaptin anlatirsan bnde yapicamDostum ben de bu soruyu bekliyordum, tek kelimeyle mükemmel. 2. gün bugün hiç şarj etmedim %37 kaldı.

Aynen çok uğraşmıştım zamanında niye olmuyor diye sabahladımOlur böyle şeylerRecoveryleri güncel tutmak gerek
![]()

Cyanogenmod 11'in en son versiyonunu kuruyorsun dostum.Neler yaptin anlatirsan bnde yapicam![]()
Aynen çok uğraşmıştım zamanında niye olmuyor diye sabahladım
Cyanogenmod 11'in en son versiyonunu kuruyorsun dostum.