Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Onunda tipi iğrenç
Iste soyledigim şey
kişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre orta :) benim için nexus 4 ün güzel :oke: bence nexus 4 ün tasarımı daha iyi :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yine mi nexus :ah

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve The Shadow

berk alican

Üye
kişisel birşey , tipi iğrenç diye birşey yok bence güzel , bana göre güzel sana göre kötü ona göre orta :) benim için nexus 4 ün güzel :oke: bence nexus 4 ün tasarımı daha iyi :)
arkası tamamen iğrenç bence ama nexus 5 kılıfla az gideri var 4 hiç kurtarmadı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkası tamamen iğrenç bence ama nexus 5 kılıfla az gideri var 4 hiç kurtarmadı
Şimdi kişilerin kullandığı telefona iğrenç demek kişinin şahsına hakaret gibi birşey olur yani insanlar alınabilir. Igrenc yerinw hoşuma gitmiyor daha kibar ve tartışmasız olur.

berk alican

Üye
Şimdi kişilerin kullandığı telefona iğrenç demek kişinin şahsına hakaret gibi birşey olur yani insanlar alınabilir. Igrenc yerinw hoşuma gitmiyor daha kibar ve tartışmasız olur.
bende note 3 kullansam böyle konusurum şekil telefon :D neyse dediğin gibi olsun hoşuma gitmiyor nexus 4

The Shadow

The Shadow

Üye
Lan ben bu kadar dağıtmadım konuyu :ehe @beytullah6767 nerdesin la :ehe

• Beğen
Tepkiler: beytullah6767
nanotex

nanotex

Üye
Beyler ben yardım istemek için konuyu dirilttim kimse yardım etmedi ama yine eski muhabbetler dönmeye başladı :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Beyler ben yardım istemek için konuyu dirilttim kimse yardım etmedi ama yine eski muhabbetler dönmeye başladı :D
Bu konunun doğuştan dağılmaya yatkınlığı var :ehe Soruna gelince normal rom atar gibi kuruyon recoveryden tek farkı romdan sonra bi de gapps flashlıyon :D

berk alican

Üye
neyse sonuç olarak 4.4.2 gayet iyi hızlı fakat bendeki sıkıntılar pil atlaya atlaya ve çok hızlı bitiyor. kulaklık simgesi kayboluyor

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
neyse sonuç olarak 4.4.2 gayet iyi hızlı fakat bendeki sıkıntılar pil atlaya atlaya ve çok hızlı bitiyor. kulaklık simgesi kayboluyor
Aynen bendede sadece pil sikintisi var baska sorun yok

qradyant

qradyant

Üye
Tabii root olması şart

nanotex

nanotex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
daha yok bisey dimi. nerde kaldiya bu 4.4.2
toplu mail atalim arkadaslar yokmu sesimizi duyuracagimiz bi iletisim adresiinerde bu devlet nerde bu millet :)

Üst Alt