Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
seytan diyo bekleme kur rusya romunu yap root islemini otur keyfini sür ammma seytan iste uymasan daha iyidir.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ya kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?
tamam başka s3 kullananda var blki ona dedim ben sen neden üstüne alındın ha bu kadar ciddiye aldıysan özür dilerim

reflex

reflex

Üye
Ya kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?
Siteye sık giriyorum shadow ama hatırlıyosan biri banada şaka yapmıştı o günden beri fazla mesaj atmıyorum insanlarla fazla diyologa girmiyorum forumda sana akıl vermek gibi olmasın ama sen konuşçağın insanları seçersin artık

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
tamam başka s3 kullananda var blki ona dedim ben sen neden üstüne alındın ha bu kadar ciddiye aldıysan özür dilerim
Bende s3 kullaniyorum cunku. Neyse tamam bosver sorun degil.
Siteye sık giriyorum shadow ama hatırlıyosan biri banada şaka yapmıştı o günden beri fazla mesaj atmıyorum insanlarla fazla diyologa girmiyorum forumda sana akıl vermek gibi olmasın ama sen konuşçağın insanları seçersin artık
Haklisin sende bazi konularda :oke:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness ve reflex
qradyant

qradyant

Üye
Easy easy :)
Root atmak için sabırsızlaniyorum dosyaları indiriyorum şimdi. Ilk iş xposed modulleri :)

qradyant

qradyant

Üye
Root attım, ses dosyalarıyla ugrastım cihazı yeniden baslattım telefon samsung yazısında takılı kaldı :sos:dance::aha:
wipe reset te attım. stock rom mu yükleyeyim

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Telefona root attım başıma gelmeyen kalmadı
Cyanogenmod yüklim dedim sabahtan beri beceremedim. Ha bire hata alıyorum. Telefondan soğudum :bann:

reflex

reflex

Üye
Telefona root attım başıma gelmeyen kalmadı
Cyanogenmod yüklim dedim sabahtan beri beceremedim. Ha bire hata alıyorum. Telefondan soğudum :bann:
Bi yerde hata yapıyosun telefonu suçlamaS4 e 4.4.4 çıkmaya başlamış ama us modeline

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Bi yerde hata yapıyosun telefonu suçlama

Telefonda suç yok elbet, muhtemelen cm11 dosyalarında problem var. Dosyalar uyumsuz hatası verdi...
Moddan vazgeçtim haliyle rus versiyonuna devam, root la beraber kullanırım artık.
Sevgiler saygılar

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Bahadir_fb

Üst Alt