Ultraslan8
Üye
ben şaka yaptım alındıysan çıkabilirsinİstiyosan biz gidelim konudan engin bilginle sen aydınlatırsın buradaki arkadaşları da.
İyi![]()
ben şaka yaptım alındıysan çıkabilirsinİstiyosan biz gidelim konudan engin bilginle sen aydınlatırsın buradaki arkadaşları da.
İyi![]()
Tanimadigin insanlara saka yapma. Sakanin da belli bir dozu var.ben şaka yaptım alındıysan çıkabilirsin
ağır bi şaka deildi bu.Tanimadigin insanlara saka yapma. Sakanin da belli bir dozu var.
Ya kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?ağır bi şaka deildi bu.
tamam başka s3 kullananda var blki ona dedim ben sen neden üstüne alındın ha bu kadar ciddiye aldıysan özür dilerimYa kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?
Siteye sık giriyorum shadow ama hatırlıyosan biri banada şaka yapmıştı o günden beri fazla mesaj atmıyorum insanlarla fazla diyologa girmiyorum forumda sana akıl vermek gibi olmasın ama sen konuşçağın insanları seçersin artıkYa kardesim belki sinirliyimdir belki ailemle kavga etmisimdir ?! Kaldirmak zorunda miyim senin sakani burda ?
Bende s3 kullaniyorum cunku. Neyse tamam bosver sorun degil.tamam başka s3 kullananda var blki ona dedim ben sen neden üstüne alındın ha bu kadar ciddiye aldıysan özür dilerim
Haklisin sende bazi konulardaSiteye sık giriyorum shadow ama hatırlıyosan biri banada şaka yapmıştı o günden beri fazla mesaj atmıyorum insanlarla fazla diyologa girmiyorum forumda sana akıl vermek gibi olmasın ama sen konuşçağın insanları seçersin artık

s5 kullanicilari ?Samsung pismanliktirS3 kullanicilari da S4 mini kullanicilari da bunu anlamistir artik
![]()
Onlarda anlarlar kisa sure icerisindes5 kullanicilari ?
Root attım, ses dosyalarıyla ugrastım cihazı yeniden baslattım telefon samsung yazısında takılı kaldı
wipe reset te attım. stock rom mu yükleyeyim

Kafamız çay içiyo
hallettim şükür. ElbetteKafamız çay içiyohallettim şükür.
Cyanogenmod u tavsiye eder misiniz

Onlarda anlarlar kisa sure icerisinde![]()

neden pismanlik la ben pek pisman deilim![]()
Ne root ne bisey atiyon guncelleme tr ye gelmezse pisman olursun ama Bi yerde hata yapıyosun telefonu suçlamaS4 e 4.4.4 çıkmaya başlamış ama us modelineTelefona root attım başıma gelmeyen kalmadı
Cyanogenmod yüklim dedim sabahtan beri beceremedim. Ha bire hata alıyorum. Telefondan soğudum![]()
Bi yerde hata yapıyosun telefonu suçlama