Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
4.2.2 de Telefon boştayken sarj fazla gidiyordu benim bide normal kullanıma 10 saat falan gidiyordu.
4.4.2 de ise çok daha uzun süre şarj gidiyor. Örneğin dün gece şarjdan çıkardığımda % 100 dü şu anda % 16 :) 16 saatte hiç fena değil bence :)
Black editionla normal s4 mininin arasinda bi fark yok dimi aadece kabı farkli

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ben root yapmiycam ki. sadece knoxsuz yukleme yapicambende knox yok. 4.4.2 yide knoxsuz yuklemek istiyorum. odinden diil wifi yada kiesten. tabi tr gelince

by-pegasus

Üye
ben root yapmiycam ki. sadece knoxsuz yukleme yapicambende knox yok. 4.4.2 yide knoxsuz yuklemek istiyorum. odinden diil wifi yada kiesten. tabi tr gelince

haa pardon link deyince root anladim
:tebessüm:
ne yazikki 4.4.2 her yerde knox gelir karsina :(

The Shadow

The Shadow

Üye
qradyant

qradyant

Üye
dostum bendede knox var rootlayamiyik mecburen garanti bitecek zaten 2 yila yeni telefon almis oluruz :züü:
Dediğin gibi 2 yıl sonra telefon alacaksam tadını çıkarmak isterim, hem bi süre sonra knox sıfırlama yöntemi de bulunur herhalde galiba sanırsam[emoji57] o yüzden risk alıp rootlayacağım.

by-pegasus

Üye
Knoxsuz yukleme zor zaten. Odin sart bi kere digerlerini unut.

bide knox illeti cikti basimiza :zzz:
Dediğin gibi 2 yıl sonra telefon alacaksam tadını çıkarmak isterim, hem bi süre sonra knox sıfırlama yöntemi de bulunur herhalde galiba sanırsam[emoji57] o yüzden risk alıp rootlayacağım.

yap gitsin o zaman ne diyelim :ehe:
ben bu cihazi 3-4 seneye degistiremeyecegim icin mecburen garanti bitecek :(
ha birde note 3 lerde knox sifirlaniyomus :O

• Beğen
Tepkiler: qradyant
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ya arkadalar bisey diycem size. ben eskiden s3 mini mi rom atip sonrada rootluyordum. bazi oyunlarin savelerini hile dosyalarini xplore ile gerekli yerlere atiyodum. yani data dosyasinda bi yerlere. bu root islemi data ya erismemiz icin mi var. baska ne ise yarar bu root. neden cihazimi rootlamaliyim

by-pegasus

Üye
ya arkadalar bisey diycem size. ben eskiden s3 mini mi rom atip sonrada rootluyordum. bazi oyunlarin savelerini hile dosyalarini xplore ile gerekli yerlere atiyodum. yani data dosyasinda bi yerlere. bu root islemi data ya erismemiz icin mi var. baska ne ise yarar bu root. neden cihazimi rootlamaliyim

kok dizin gerektiren uygulamalari acarsin
ekran video programi kullanirsin
custom rom atarsin
telefonda tam erisim senin olur
mesela grup play diye bi uygulama var samsung un ama kullanmiyorsun silmek istiyon onu silebilirsin link2 sd gibi programlarla :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yoo kullaniyorum grup playi guzel oluyoo

The Shadow

The Shadow

Üye
kok dizin gerektiren uygulamalari acarsin
ekran video programi kullanirsin
custom rom atarsin
telefonda tam erisim senin olur
mesela grup play diye bi uygulama var samsung un ama kullanmiyorsun silmek istiyon onu silebilirsin link2 sd gibi programlarla :D
Sen bunlari bilir miydin ya hayret :alkis

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
s3 kullananların bu konuda ne işi var :D

by-pegasus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye