Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
Ben hafta içinde çalışıyorum yani haftasonu olursa çok iyu olur. Şimdiden teşekkür:)
Kardeş bak hafta sonunu boşver ben üniye gidicem (zaten bi sene gitmedim ) bu hafta sonu yola çıkıcam o yüzden cumaya kadar vakit ayır bana haber ver halledelim sende mağdur kalma bu zevkli işlerden :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
Kardeş bak hafta sonunu boşver ben üniye gidicem (zaten bi sene gitmedim ) bu hafta sonu yola çıkıcam o yüzden cumaya kadar vakit ayır bana haber ver halledelim sende mağdur kalma bu zevkli işlerden :D
Çok uzun sürüyor mu bu yazılım atma meleti :)

reflex

reflex

Üye
Yani 30 dk mızı alır sizin bu işi yapa bilmenize bağlı telefon sizin elinizde

kadirbayraktar

kadirbayraktar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex
ismailozcn

ismailozcn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Arkadaşlar bu siteye bi bakın hepsi s4 miniden alıntıdır
Bu on izlemeleri kim eklemiş? Ve yazılım nerde?
Bizde boyle bir görünüm yok :hmmm

reflex

reflex

Üye
Var diyorum alın

reflex

reflex

Üye
Daha beta değilken test aşamasında iken yüklemiştim herşey çalışmıyodu çok hata vardı hala daha herşey çalışmıyo ama görsellik mükemmel uygulamalr çalışıyo ama şu s4 - s5 özlliklerinin hepsi çalışmıyo

qradyant

qradyant

Üye

Daha beta değilken test aşamasında iken yüklemiştim herşey çalışmıyodu çok hata vardı hala daha herşey çalışmıyo ama görsellik mükemmel uygulamalr çalışıyo ama şu s4 - s5 özlliklerinin hepsi çalışmıyo

Görsel olarak çok iyi ama özelliklerin artması adına s4 ve s5 e benzerlik vurgusu var ise muhtemelen bazı sistemsel eksiklikler de olacaktır. Gül ün dikeni misali.
Bu verdiğiniz linkin son aşaması ne zaman gerçekleşir bir bilginiz var mı? Tam sürüm olarak verilirse yükleyebilirim.

reflex

reflex

Üye
Görsel olarak çok iyi ama özelliklerin artması adına s4 ve s5 e benzerlik vurgusu var ise muhtemelen bazı sistemsel eksiklikler de olacaktır. Gül ün dikeni misali.
Bu verdiğiniz linkin son aşaması ne zaman gerçekleşir bir bilginiz var mı? Tam sürüm olarak verilirse yükleyebilirim.
Zamanla geliştirilecek bakinda bu hafta beta 3 çıkmasın

• Beğen
Tepkiler: qradyant
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
yukluyek o zaman

Üst Alt