kadirbayraktar
Üye
Ben hafta içinde çalışıyorum yani haftasonu olursa çok iyu olur. Şimdiden teşekkürEderim inşAllah akşama musayit olursam eğer size söylerim

Ben hafta içinde çalışıyorum yani haftasonu olursa çok iyu olur. Şimdiden teşekkürEderim inşAllah akşama musayit olursam eğer size söylerim

Kardeş bak hafta sonunu boşver ben üniye gidicem (zaten bi sene gitmedim ) bu hafta sonu yola çıkıcam o yüzden cumaya kadar vakit ayır bana haber ver halledelim sende mağdur kalma bu zevkli işlerdenBen hafta içinde çalışıyorum yani haftasonu olursa çok iyu olur. Şimdiden teşekkür![]()

Çok uzun sürüyor mu bu yazılım atma meletiKardeş bak hafta sonunu boşver ben üniye gidicem (zaten bi sene gitmedim ) bu hafta sonu yola çıkıcam o yüzden cumaya kadar vakit ayır bana haber ver halledelim sende mağdur kalma bu zevkli işlerden![]()

Tamam öyleyse yarın akşam bi aksilik çıkmazsa habetleselimYani 30 dk mızı alır sizin bu işi yapa bilmenize bağlı telefon sizin elinizde

Tamam inşAllah bi aksilik çıkmazda sizede yardımım dokunurTamam öyleyse yarın akşam bi aksilik çıkmazsa habetleselim![]()
bu romun s4 mini romu olduğuna emin misin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu siteye bi bakın hepsi s4 miniden alıntıdır
Emin olmasam size neden göstereyim link verebilirimbu romun s4 mini romu olduğuna emin misin?
Bu on izlemeleri kim eklemiş? Ve yazılım nerde?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar bu siteye bi bakın hepsi s4 miniden alıntıdır

Iste boyle bir rom icin garantiden cikarimVar diyorum alın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ultra güç tassarufu geröekten çalışıyo bende düşünürümIste boyle bir rom icin garantiden cikarim![]()
Yükledin mi senVar diyorum alın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha beta değilken test aşamasında iken yüklemiştim herşey çalışmıyodu çok hata vardı hala daha herşey çalışmıyo ama görsellik mükemmel uygulamalr çalışıyo ama şu s4 - s5 özlliklerinin hepsi çalışmıyoYükledin mi sen
Yükledin mi sen
Daha beta değilken test aşamasında iken yüklemiştim herşey çalışmıyodu çok hata vardı hala daha herşey çalışmıyo ama görsellik mükemmel uygulamalr çalışıyo ama şu s4 - s5 özlliklerinin hepsi çalışmıyo
Zamanla geliştirilecek bakinda bu hafta beta 3 çıkmasınGörsel olarak çok iyi ama özelliklerin artması adına s4 ve s5 e benzerlik vurgusu var ise muhtemelen bazı sistemsel eksiklikler de olacaktır. Gül ün dikeni misali.
Bu verdiğiniz linkin son aşaması ne zaman gerçekleşir bir bilginiz var mı? Tam sürüm olarak verilirse yükleyebilirim.
Neden ariyodun zaten buldunIste boyle bir rom icin garantiden cikarim![]()

Arkadaşım bu aksam saat 19:30, 20 gibi halledelim şu işiTamam inşAllah bi aksilik çıkmazda sizede yardımım dokunur

TamamArkadaşım bu aksam saat 19:30, 20 gibi halledelim şu işi![]()