Mad EagLe
Üye
Anca rüyalarda gelir zati![]()
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Anca rüyalarda gelir zati![]()
Bi önceki sürüme göre wifi de problem yaşıyor musunuz? Sinyal gücünün zayıflığı filan ?![]()
Ful çekiyor ss'de görmüyon muBi önceki sürüme göre wifi de problem yaşıyor musunuz? Sinyal gücünün zayıflığı filan ?
Bi sıkıntı yok aynı 
Benden yardım istedi bende bu aralar müsait değilim neden çocuk gibi konuşuyo herkez anlamdım kötü veya yanlış bişeymi dedim acaba ? Kimseye söz veremem ki yardım edebilceğime dair cümlelerinizi yazarken iyi seçinla yok bu hafta kesin yaa. ruyamda da gordum. icime dogdu yaw
bu ne yaa. aksama musait olursam ki sizde musaitseniz aksama cay icmeye size gelcez. apartman sakinleri gibi komsu muhabbeti olmuseli bos gitme biraz cerez falan gotur
![]()
![]()
SIKINTI YOK TOPRAGIM... TAKIL KAFANA GÖRE. BU MUHABBET ROM GELINCE BITER........bu romda coklu pencere de yoktur simdiiiBenden yardım istedi bende bu aralar müsait değilim neden çocuk gibi konuşuyo herkez anlamdım kötü veya yanlış bişeymi dedim acaba ? Kimseye söz veremem ki yardım edebilceğime dair cümlelerinizi yazarken iyi seçin
Yok malesef ama bi romda port var galiba şuan beta aşamasında istersen link veririmSIKINTI YOK TOPRAGIM... TAKIL KAFANA GÖRE. BU MUHABBET ROM GELINCE BITER........bu romda coklu pencere de yoktur simdiii
Gelsin su coklu pencere tek istegim [emoji18]Yok malesef ama bi romda port var galiba şuan beta aşamasında istersen link veririm
Aynen bende çok istiyorum ama işte 4.3 inçtede nekadar iyi kullanırız orası meçhulGelsin su coklu pencere tek istegim [emoji18]
yok almiyim sagolYok malesef ama bi romda port var galiba şuan beta aşamasında istersen link veririm
Anabant ve kernel sürümünü neden gizledin abi![]()

Hayatta her istediğin olmazGelsin su coklu pencere tek istegim [emoji18]

bilmiyomki bu ekranı paylaşan herkes gizliyor bende gizledim o yüzden yani bende bilmiyorumAnabant ve kernel sürümünü neden gizledin abi
Hayatta her istediğin olmaz![]()

Anabant ve kernel sürümünü neden gizledin abi
Hayatta her istediğin olmaz![]()
: Neyse ben zaten ygsye caliscam telefonla ilgilenemm 
daha gelmedi.Güncelleme Türkiye'ye geldi mi? Abimin Gt-i9190 cihazını kontrol ediyorum yok hala yeni güncelleme
Gelse buralar boyle mi olurGüncelleme Türkiye'ye geldi mi? Abimin Gt-i9190 cihazını kontrol ediyorum yok hala yeni güncelleme

Bu bi rom s5 ve s4 özelliklerini tek çatı altında toplayan rom kardeşla yok yaw yalandir s5 yaw