Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

qradyant

qradyant

Üye
Ben rusya yı kurduktan sonra kies e takmadim, kies önemli değil benim için güncelleme olacaksa ya wifi den ya da odinle atarım ki Zaten bundan sonra benim telefoa güncelleme gelmez. Kitkat yüklü, Türkiye versiyonu gelse de bi sorun olmadıkça yükseltmem. Memnunum rus versiyonundan

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
rusyada gözüküyor gibi olmayasın s3 mini kullanırken opera mini vardı bende silinmiyordu. yazılımla beraber gelmişti. operadan internete girip bazı yerlerde oturum açınca bana mail geliyordu. yabancı bi ülke ismiydi hatırlamıyorum. atıyorum paris diyelim. paristen bi kişi sizin hesabınızla oturum açtı diyeesaçma sapan gelebilir ama gerçekti

qradyant

qradyant

Üye
rusyada gözüküyor gibi olmayasın s3 mini kullanırken opera mini vardı bende silinmiyordu. yazılımla beraber gelmişti. operadan internete girip bazı yerlerde oturum açınca bana mail geliyordu. yabancı bi ülke ismiydi hatırlamıyorum. atıyorum paris diyelim. paristen bi kişi sizin hesabınızla oturum açtı diyeesaçma sapan gelebilir ama gerçekti

Ilginc... Sürümle alakali demek ki. Ben de gözükür mü bilmiyorum denemedim daha :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Hangi odin le yukluyim son versoin kac elinde olan varmi

reflex

reflex

Üye
Csc kodunu turkiye yapinca kies goruyodu galiba yaniliyomuyum shadow

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Cihaziniz modifiye edildi diyormus dogrumu

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
6. 7. 8. inci sayfalarda oyle yaziyoo

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
rardan 4 md5 dosyası çıktı. odinde dördünüde gerekli yerlere koymam gerek dimi. Arkadaşlar bi yardım edin. baştan aşağa nasıl yapmam gerektiğini anlatırmısınız. bende 4.4.2 kurmak istiyorum. tüm malzemeler hazır

qradyant

qradyant

Üye
Dostum

Burdaki dosyayı indir. 1 adet dosya var. Onu odinle yükleyeceksin.
Ayrıca nasıl yapılacağı verdiğim linkte yazılı. Pc başında olmadigim icin detayli resim atamiyorum. Googledan bi arama yap bakalım

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaslar rusya romunu kuranlar oncelikle size sesleniyorum. telefonunuz garanti disi bilginize...
444 7 711 buyrun samsung un telefonu inanmayan arasin

reflex

reflex

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
nanotex

nanotex

Üye
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
knox nuza güvenmeyin arkadaslar. toplam 4 testten geciyomus. hadi biri knox sayaci olsun peki diger 3 ü ne olcak. Arkadaslar itiraz etmeyi yada kabullenmemeyi birakin. Gercekten cok ciddiyim. samsung bakirköy teknik servisin numarasini veriyim arayin sorun. rus romunu kurdum knox 0 diyin nasil anlarsiniz garanti disi olup olmadigini. Hadi hodri meydan. 02125727669

gstahsn

gstahsn

Üye
sonunda bide s3 e gelse :D

• Beğen
reflex

reflex

Üye
knox nuza güvenmeyin arkadaslar. toplam 4 testten geciyomus. hadi biri knox sayaci olsun peki diger 3 ü ne olcak. Arkadaslar itiraz etmeyi yada kabullenmemeyi birakin. Gercekten cok ciddiyim. samsung bakirköy teknik servisin numarasini veriyim arayin sorun. rus romunu kurdum knox 0 diyin nasil anlarsiniz garanti disi olup olmadigini. Hadi hodri meydan. 02125727669
Kardeş telefonu kötü kullanma bak o telefon narin bir çiçek narin bir kadın:ehe telefonu servise vericek kadar telefonu kurcalama yeni rom kuramicak kadarda cahil olma tabiki yoksa ottan sebeplere telefonu verip servise bide para ödemeyin

• Beğen

Üst Alt