rusyada gözüküyor gibi olmayasın s3 mini kullanırken opera mini vardı bende silinmiyordu. yazılımla beraber gelmişti. operadan internete girip bazı yerlerde oturum açınca bana mail geliyordu. yabancı bi ülke ismiydi hatırlamıyorum. atıyorum paris diyelim. paristen bi kişi sizin hesabınızla oturum açtı diyeesaçma sapan gelebilir ama gerçekti

3.10. Forumda var.Hangi odin le yukluyim son versoin kac elinde olan varmi
Edit----......Cihaziniz modifiye edildi diyormus dogrumu
Benim bildigim hepsini goruyorCsc kodunu turkiye yapinca kies goruyodu galiba yaniliyomuyum shadow

Stock rom atinca hicbir cihaz oyle demez.Cihaziniz modifiye edildi diyormus dogrumu
Merak etme knox u muz 1 bizim sıkıntı yokarkadaslar rusya romunu kuranlar oncelikle size sesleniyorum. telefonunuz garanti disi bilginize...
444 7 711 buyrun samsung un telefonu inanmayan arasin
Merak etme knox u muz 1 bizim sıkıntı yok

kies i güncellemen gerekiyor. 4.3 ve üstü için yeni sürüm kies gerekiyorNebilim arkadaşlar kies eski veya yeni versiyon farketmiyodu s3 miniyi desteklemiyodu işte.rusya romu kuran arkadaşlar kies destekliyormu
Kardeş telefonu kötü kullanma bak o telefon narin bir çiçek narin bir kadınknox nuza güvenmeyin arkadaslar. toplam 4 testten geciyomus. hadi biri knox sayaci olsun peki diger 3 ü ne olcak. Arkadaslar itiraz etmeyi yada kabullenmemeyi birakin. Gercekten cok ciddiyim. samsung bakirköy teknik servisin numarasini veriyim arayin sorun. rus romunu kurdum knox 0 diyin nasil anlarsiniz garanti disi olup olmadigini. Hadi hodri meydan. 02125727669
telefonu servise vericek kadar telefonu kurcalama yeni rom kuramicak kadarda cahil olma tabiki yoksa ottan sebeplere telefonu verip servise bide para ödemeyin