Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

berk alican

Üye
1 Gün oldu kullanalı, görsel değişiklik fazla gözükmese bazı farklılıkları hissediyor insan.

Pili önceki sürüme göre gayet başarılı seyderiyor, gece saat 10 da %60 civarındaydı, 2-3 saat internette takıldım video izledim, kamerayı kullandım bayağı bi süre, sabah 10 da pil durumuna baktığımda %48 lerdeydi.

Ben de şuan bu şekilde gözüküyor, ama sizdeki durum bilemem...
Ayrıca biraz daha serilik gelmiş, rehbere ve arama kayıtlarına girişler, ana menüye dönüşler vb. işlevler...

Dediğim gibi görsel anlamda bir değişiklik olmasa da daha stabil duruyor... - Ben öyle hissediyorum -
Ancak benim yüzümden yükseltme yapıp sonra pişman olursanız ben karışmam :)

Özet: Ben tekrar eski sürüme geçmeyi düşünmüyorum, yenilik beklentileri hayal, ama eski sürüme göre verim anlamında daha iyi (Kişisel)

çok teşekkürler . yok ya beklicem şurda 1-2 hafta kaldı

reflex

reflex

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
kısa:D

qradyant

qradyant

Üye
  • Beğen
Tepkiler: reflex

berk alican

Üye
ya garanti gitmesin diye . süper o zaman hızlandıysa

• Beğen
Tepkiler: qradyant

by-pegasus

Üye
ne gadar galdi bu guncellemeye :ehe

berk alican

Üye
Nasil ya rusya surumunu kurunca gitmiyomu
. 1 2 ay degil gecen seferki gibi olur %90 25 30 arasi gelir

qradyant

qradyant

Üye
Garanti gitmiyor. Download moduna baktım sayaçlar 0x0. Odinle yükledim. Yükleme sonrası hiç bir dosya ya da veri kaybı olmadi

Şuan Batarya durumu çok iyi, dediğim gibi telefon eskisine nazaran daha seri.
Nasil ya rusya surumunu kurunca gitmiyomu
. 1 2 ay degil gecen seferki gibi olur %90 25 30 arasi gelir
Root atmadık ki manuel yükseltme yaptık. Ben de sayaçlar sıfır:)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
BENDE ODİN VAR. ŞİMDİ RUSYAYI İNDİRİP KURSAM ODİNLE SAYAÇLAR SIFIRMI OLCAK. GARANTİ GİTMİYCEKMİ.
TR YAZILIMI PİYASA ÇIKINCA WİFİ YADA KİES ÜZERİNDEN YÜKLEYEBİLİRMİYİZ Kİ

qradyant

qradyant

Üye
BENDE ODİN VAR. ŞİMDİ RUSYAYI İNDİRİP KURSAM ODİNLE SAYAÇLAR SIFIRMI OLCAK. GARANTİ GİTMİYCEKMİ.

Ben de sayaçlar sıfır. Ayrıca güncelleme gelirse hem kies ten hem de wifi den yükleyebilirsiniz. Ki gelirse :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Sayaclar 0 olacak. Ama tr romu cikinca wifi veya kies uzerinden guncelleyemeyeceksin. Onu da odinle atacaksin.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
CİHAZINIZ KİES TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR DİYE Bİ UYARI ALIYORDUM S3 MİNİDEYKEN BENDE ROOTLAMISTIM. BUNDA DA BÖYLE Bİ SORUN OLMASIN SAKIN

qradyant

qradyant

Üye
Sayaclar 0 olacak. Ama tr romu cikinca wifi veya kies uzerinden guncelleyemeyeceksin. Onu da odinle atacaksin.

Samsung güncelleme verirse bunu yayacaktir elbet. Önceki güncelleme gibi yine wifi den ya da kiesten günceller bence. Herkes odini nerden bilsin :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
SAYFANIN BAŞINDAKİ ROMU KURCAZ DİMİ ODİN VERSİYONU KAÇ OLMALI BENDEKİ ESKİ

qradyant

qradyant

Üye
CİHAZINIZ KİES TARAFINDAN DESTEKLENMİYOR DİYE Bİ UYARI ALIYORDUM S3 MİNİDEYKEN BENDE ROOTLAMISTIM. BUNDA DA BÖYLE Bİ SORUN OLMASIN SAKIN
Kies in sürümüyle alakalı olabilir. Ben kiesin eski bir sürümünu yüklemistim bağlanmıştı.

Ayrıca root atmiyoruz kardeşim neden gitsin :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Nebilim arkadaşlar kies eski veya yeni versiyon farketmiyodu s3 miniyi desteklemiyodu işte.rusya romu kuran arkadaşlar kies destekliyormu

Üst Alt