Bilgehan94
Üye
peki rusyaya gelmesi ile türkiyeye gelmesi arasında ki fark sadece sıra farkımı geri kalan herşey aynı mıKurabilirsin ve turkce dil destegi olur![]()
![]()
peki rusyaya gelmesi ile türkiyeye gelmesi arasında ki fark sadece sıra farkımı geri kalan herşey aynı mıKurabilirsin ve turkce dil destegi olur![]()
![]()
Degisir. Genelde daha stabil oluyor ama.peki rusyaya gelmesi ile türkiyeye gelmesi arasında ki fark sadece sıra farkımı geri kalan herşey aynı mı
Yalan degilah samsungulan sevgilimi bu kadar beklemem la
![]()

Degisir. Genelde daha stabil oluyor ama.
Yalan degil![]()

Yalnızlık işte.. ya güncelleme bekelrsin ya da kız..guncelleme gelince yine sevgili beklerim ben![]()
Yalnızlık işte.. ya güncelleme bekelrsin ya da kız..

Aynen. Her guncelleme kullanilmaya degerdir benceKullanmaya değer

Yalnızlık işte.. ya güncelleme bekelrsin ya da kız..
Simdiye kadar guncellemeyi daha fazla bekledim
Samsung kullaninca...hicbi fark yok hatta rusya en cok update alan ulke tum guncellemeleri tum samsung cihazlarda ilk once rusya aliyor ve en iyi firmwareler oluyor.peki rusyaya gelmesi ile türkiyeye gelmesi arasında ki fark sadece sıra farkımı geri kalan herşey aynı mı
Sorabilirsin
hocam yanliz haberinjz olsun 4.4.2yle birlikte knox sayaci gelcek cihaziniza 4.4.2de rootlarsaniz garantiyi bidaha geri getiremeyebilirsiniz ben sizin yerinizde olsam gecmem ama tabi size kalmis garanti onemli deil diyorsanizşimdi odin ile hangi dosyayı seçicem 4 tane dozya çıktı zipten

hocam yanliz haberinjz olsun 4.4.2yle birlikte knox sayaci gelcek cihaziniza 4.4.2de rootlarsaniz garantiyi bidaha geri getiremeyebilirsiniz ben sizin yerinizde olsam gecmem ama tabi size kalmis garanti onemli deil diyorsaniz![]()

hmm 4.4.2de rootlarsaniz garantinizi patlatir knox denen veledroot yaptım daha önce gereksiz oldugunu farkettim son 4 aydır rootsuz kullanıyorum zaten![]()
kolay gelsinSorabilirsin
şimdi odin ile hangi dosyayı seçicem 4 tane dozya çıktı zipten