Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
teşekkür ederim kardeşim sağolasın sammobileden üyeliğim var bugün yüklerim ssleri atarım buraya :)
cwm yükleyip bunu yüklediğimizde cwm gidiyor orjinale dönüyor bunu yükledim cwm yükledim ama font ınstaller programı vardı bir türlü fontu değiştiremedim root izni vermiyor gibi telefon yeniden başlıyor ama font değişmiyor ne hikmetse :(
Telofon rootlu güncelleme kontrol yapa biliyomusun peki

bilal72

bilal72

Üye
teşekkür ederim kardeşim sağolasın sammobileden üyeliğim var bugün yüklerim ssleri atarım buraya :)
cwm yükleyip bunu yüklediğimizde cwm gidiyor orjinale dönüyor bunu yükledim cwm yükledim ama font ınstaller programı vardı bir türlü fontu değiştiremedim root izni vermiyor gibi telefon yeniden başlıyor ama font değişmiyor ne hikmetse :(
Root yaptıktan sonra bununla

Recovery kurmayı dene

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

bilal72

bilal72

Üye
Root attıktan sonra supersu gözükmüyor olabilir o yüzden supersu yu tekrar indir kur.
Rom atıktan sonra knox devreye giriyor supersu'nun kurulmasını engelleniyor.

debug06

Üye
doğan görünümlü şahin gibi konu açmayın S4 Mini LTE ile S4 Mini nin ne alakası var!!!!!!!!!!!!!

S4 mini için diye konu başlığı
ama konu
s4 mini LTE......

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
bilal72

bilal72

Üye
Lte versiyonuna baktım tek fark 4g desteği ve nfc var doğan görünümlü Şahin ne alaka?

debug06

Üye
Konu başlığına kızdım
S4 mini için diye konu başlığı

ama konu s4 mini LTE......

bilal72

bilal72

Üye
Lte versiyonuna kitkat geldiği için kısa zamanda normal mini ye de geleceğini gösterdiği için konu böyle açılmış diye düşünüyorum.

debug06

Üye
Bende konu başlığının yanlış olduğunu düşünüyorum
Zaten temmuz ayı içinde gelecekti ama temmuz bitti sammobile de halen temmuz ayı diyor ama 2015 temmuz olabilir :))))

bilal72

bilal72

Üye
Rusya için yayınlandı herkese yayınlacak diye birşey demedi sammobile

debug06

Üye
s4 mini için temmuz dedi ya bilader sen neden bana mualif yazıyosun çokmu biliyosun
rusyaya da temmuz demedi.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Başlıkta s4 mini 3g ye yayınlandı yazıyor mu ? Yazmıyor. S4 mini lte de s4 mini modelimi ? Evet. 3g Modeli Için Rusya da yayınlandı mı ? Yayınlandı. Başlıkta Türkiye demi yayınlandı yazıyor ? Hayır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ismailozcn ve The Shadow

by-pegasus

Üye
turkiyeye gelmicekmi bu daha :ehe

reflex

reflex

Üye
Ne atarlanıyonuz burda s4 mini ye çoktan kurduk takılıyoz lte yede çıktı normalade bu ne ya böyle

bilal72

bilal72

Üye
Arkadaşlar konu ismine takılmışlarda bende biraz takılayım dedim[emoji3]

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
siz neden arkadaşın üstüne gidiyosunuz evet konu başlığı yanlış geçende de ben yazmıştım o zamanki konu başlığıda tüm s4 ler yayınlandı idi bi nebze düzeltildi fakat arkadaşın da dediği gibi yine yanlış konu başlığına bakınca biran seviniyoruz ama bakıyoruz hala türkiye için tık yok ben anlamıyorum rot tan falan bu yüzdende mecburen türkiye için yayınlanmasını bekliyoruz.

Neverland1

Üye
Konu başlığını yanlış yazmış sadece abartacak birşey yok.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
siz ufak şeylere takılmayın boşverinde şimdi benim a ben rusya versiyonu kurabilirmiyim kurabiliyosam kurduğumda ne olur rusça mı türkçe mi bana bi olayı anlatın bakam :)

The Shadow

The Shadow

Üye
siz ufak şeylere takılmayın boşverinde şimdi benim a ben rusya versiyonu kurabilirmiyim kurabiliyosam kurduğumda ne olur rusça mı türkçe mi bana bi olayı anlatın bakam :)

Kurabilirsin ve turkce dil destegi olur :) :oke:

Üst Alt