Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bilal72

bilal72

Üye
Arkadaşlar ben kurdum 2 saattir kurcaladım hiçbir sıkıntı yok gerçekten telefon çok hızlanmış ddeğişikliler güzel. Hayırlı olsun.

The Shadow

The Shadow

Üye
Csc ve ser ne demek
Csc ve ser ne demek
CSC cihazin satin alindigi ya da getirttirildigi ulkenin kodudur. (Paralel ithalatsa cihaz trden alsaniz da kod baska olabilir) Bu kodlar uzerinden ota guncellemesi gelir. Firmwareler csc kodlarina ayri ayri cikar. Rusyanin kodu ser :) Yani illa rusya romu kurman gerekmiyodu guncellemeyi alman icin. bu csc ler degistirebiliyor ama hepsi her firmwarede bulunmaz. Konuyla baglantisini anlatmiyim eger onu da anlatirsam sayfa biter :D Umarim anlarsiniz artik :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve muhammettvurucu

Neverland1

Üye
Şu ana kadar bir sıkıntı yok Rusya romunda.Güncellemek isteyenler gönül rahatlığıyla güncellenebilir.

vg_engin

vg_engin

Üye
Kitkatı yükledikten sonra 4.2.2 tekrar dönülebiliyor mu bir sorun durumunda bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba :)

nanotex

nanotex

Üye
Beyler ben rom yuklemeye çalıştığım zaman hep sıkıntı çıktı. Siz nasıl yüklüyorsunuz?

vg_engin

vg_engin

Üye
bi indirebilsem bağlantı çok yavaş yüklücemde gözümü kararttım yani o derece :D

reflex

reflex

Üye
bi indirebilsem bağlantı çok yavaş yüklücemde gözümü kararttım yani o derece :D
Sammobiledan yükle üyelik veririm sana indirme hızın iyi ise 750/mb hızla indirirsinArkadaşlar yükleyemeyen olursa team wiwerdan yardımcı olayım

• Beğen
Tepkiler: vg_engin ve Bahadir_fb

KırcalıHolding

Üye
Bunu yükleyince root yapabiliyormuyuz teli gene

Neverland1

Üye
Beyler orjinal rom yüklemek garanti dışına çıkarmaz ve cihazınıza zarar vermez.Eğer yüklemek istiyorum diyor iseniz mesaj atmanız yeterli.

• Beğen
Tepkiler: reflex
vg_engin

vg_engin

Üye
Sammobiledan yükle üyelik veririm sana indirme hızın iyi ise 750/mb hızla indirirsinArkadaşlar yükleyemeyen olursa team wiwerdan yardımcı olayım
teşekkür ederim kardeşim sağolasın sammobileden üyeliğim var bugün yüklerim ssleri atarım buraya :)
s4 mini çok kolay root yolu - MaxiCep

Buna bakıp root yapabilirsiniz knox artıyor ona göre
cwm yükleyip bunu yüklediğimizde cwm gidiyor orjinale dönüyor bunu yükledim cwm yükledim ama font ınstaller programı vardı bir türlü fontu değiştiremedim root izni vermiyor gibi telefon yeniden başlıyor ama font değişmiyor ne hikmetse :(

• Beğen
Tepkiler: reflex

Üst Alt