reflex Üye beytullah6767' Alıntı: 1 saate kitkatle burdayım Genişletmek için tıkla ... Senden screenshot istiyorum özellikle sen at
beytullah6767' Alıntı: 1 saate kitkatle burdayım Genişletmek için tıkla ... Senden screenshot istiyorum özellikle sen at
reflex Üye %26 suan telden indiriyom beytullah6767' Alıntı: Samsung a hala küfür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen bizi ne hale soktular bide bu ng1 belki wifi falan calismaya bilir oyuzden towelroot indir apk olarak root yapar calismazsa cm donersin
%26 suan telden indiriyom beytullah6767' Alıntı: Samsung a hala küfür ediyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen bizi ne hale soktular bide bu ng1 belki wifi falan calismaya bilir oyuzden towelroot indir apk olarak root yapar calismazsa cm donersin
The Shadow Üye zxdelemi' Alıntı: kiestenmi yapcaz nereden olacak Genişletmek için tıkla ... Daha turkiyeye gelmedi ki Ya odin ya hic
zxdelemi' Alıntı: kiestenmi yapcaz nereden olacak Genişletmek için tıkla ... Daha turkiyeye gelmedi ki Ya odin ya hic
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Daha turkiyeye gelmedi ki Ya odin ya hic Genişletmek için tıkla ... hehhe odini bulanin dedesine rahmet
The Shadow' Alıntı: Daha turkiyeye gelmedi ki Ya odin ya hic Genişletmek için tıkla ... hehhe odini bulanin dedesine rahmet
beytullah6767 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
nanotex Üye Ben bekliycem valla aksiyona gerek yok zaten her rom atışımda hata alıyorum orijinali baştan kurmak ggerekiyor
Ben bekliycem valla aksiyona gerek yok zaten her rom atışımda hata alıyorum orijinali baştan kurmak ggerekiyor
reflex Üye beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Çok heycan yaptımmmm yarin olsun hemen kurcam pc yok bende internete gitcem
beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Çok heycan yaptımmmm yarin olsun hemen kurcam pc yok bende internete gitcem