kadirbayraktar
Üye
4.2.2 de Telefon boştayken sarj fazla gidiyordu benim bide normal kullanıma 10 saat falan gidiyordu.beyler 4.2.2 ile 4.4.2 arasındaki şarj farkını biri açıklayabilirmi ?
S4 mini root yapar diye bir bilgi varmı?
Zaten pc kullaniyorsun yani odin ile yapmak daha iyi
Sistem uygulamaları bölümünde xposed ile ilgili actigim butun konulara bakabilirsin hepsini cihazimda denedimSiz de haklısınız, işi kökten sorunsuz halletmek için odin daha mantıklı bir çözüm, en azından dosya uyumsuzluğu yaşamazsınız
S4 mini ile ilgili konularınızı takip edeceğim, root sonrası için yararlı olacaklardır.
Sistem uygulamaları bölümünde xposed ile ilgili actigim butun konulara bakabilirsin hepsini cihazimda denedim
S4 minide knox var. Eger root yaparsan cihazin garanti disi kalacaktir. Sifirlamak mumkun degil bizim sayaclar gibi.Telefonu rootlamaya karar verdim, pc başına geçince ilk işim root olacak. Garanti durumunu da bayağı inceledim, unroot yapılabiliyormuş.
Stock Roma Dön
Unroot Yap
Sayacı Sıfırla (Triangle Away)
Videosunu izledim hakikaten de sayaç sıfırladındı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu güzelleştirmek adına Risk alacağım artık...
Insallah bu hafta gelir
Hiç iyi demedin shadow. Hevesimi kursağımda bırakma[emoji37]S4 minide knox var. Eger root yaparsan cihazin garanti disi kalacaktir. Sifirlamak mumkun degil bizim sayaclar gibi.
Gercekler her zaman iyi olmazHiç iyi demedin shadow. Hevesimi kursağımda bırakma[emoji37]
Knox u sıfırlamanın çaresi de vardır elbet biz bilmiyoruzdur kesin diye umud ediyorum[emoji57]Gercekler her zaman iyi olmaz
Var ama cok zor. Box, jtag vs vs aletler lazim. Yani sadece telefon ve pc ile yapilabilecek islemler degil.Knox u sıfırlamanın çaresi de vardır elbet biz bilmiyoruzdur kesin diye umud ediyorum[emoji57]
Bilseydim böyle olacağını garanti farkı ödemezdim telefona.Var ama cok zor. Box, jtag vs vs aletler lazim. Yani sadece telefon ve pc ile yapilabilecek islemler degil.
Yapma demiyoruz canimBilseydim böyle olacağını garanti farkı ödemezdim telefona.
Hiç değil istediğim gibi kullanırdım[emoji83]
Yine de root dürtüyor beni
Garantilik durumu olursa biz de rica ederiz, [emoji48]Yapma demiyoruz canimSadece garantiye geri donus yok yani onu soyledim Ha bi de soyle bir durum var turkiyedeki bazi garanti servislerinin knoxtan haberi yok oyle cok gordum knox u 1 olupta garantiye veren. Ama riskli iste geri dondugunde download modu degismis olanlar da var odin gormuyomus diyo bazilari Riskli isler
Knox sifirlamaktan bahsetmiyor knoxsuz firmware yapimi anlatiliyor orda. Yani knox olmayanlar (knoxun verildigi kararlilik guncellemesini yapmamis olanlar) icin 4.4.2 yi knoxsuz yukleme yolu anlatiliyor. Sizde var zaten bunu yapmak gereksiz olur.Garantilik durumu olursa biz de rica ederiz, [emoji48]
Ayrıca bahsettiğin şeyin farkındayım. Bi önceki sayfalarda da demiştim başarı servisi benim yaktığım anakarti değiştirdi hem de custom rom atarken
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Knox sıfırlamaktan bahsediliyor galiba
Sor.Acemiliğime bagislayacaginiz bir soru sorabilir miyim
Anladığım kadarıyla knox kitkatla geldi,
evet bende knox yok. 4.4.2 yi yukleyince knox gelmiycek dimiKnox sifirlamaktan bahsetmiyor knoxsuz firmware yapimi anlatiliyor orda. Yani knox olmayanlar (knoxun verildigi kararlilik guncellemesini yapmamis olanlar) icin 4.4.2 yi knoxsuz yukleme yolu anlatiliyor. Sizde var zaten bunu yapmak gereksiz olur.
Knox varsa jb ye bootloadersiz firmware olmadan geri donemezsin. Yani knox varsa maalesef ki eski bootloader geri gelmiyor. Ayrica knox 4.2.2 de kararlilik guncellemesi olarak gelmis.Anladığım kadarıyla knox kitkatla geldi,
#biz jb ye dönsek
#orada sayaç sıfırlama yapsak
#sonra tekrar üst sürüme gecsek
....yine de gözükür mü?
Alemin akıllısı ben değilim ama nacizane fikir
Gelicek. Eger @qradyant in attigi linkteki islemlerle kurulum yaparsan o zaman gelmez.evet bende knox yok. 4.4.2 yi yukleyince knox gelmiycek dimi
Hiç iyi demedin shadow. Hevesimi kursağımda bırakma[emoji37]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?