hasaneness
Üye
Batarya sorunu icin bursada verdim samsunga 24 saat sonra mesaj geldi kosa kosa gittim aldımbnm tel kullanmadığım halde 10 saat gidiyodu teknosaya götürdüm adam cebindeki telefonu çıkardı s4 miniyi yani benimkide 8 saat gidiyo dedi garantiye verirsenboşuna 20 gün beklersin dedi sizce doğrumu
Yazın rom yapacaktım ama bi harddiskime kaydı galaxy wonder döneminde tövbeliyim bulaşmamHangi romu kullaniyon ?Kendin derlesene bi aosp biliyon sonucta
Omnirom delirmisti seniYazın rom yapacaktım ama bi harddiskime kaydı galaxy wonder döneminde tövbeliyim bulaşmam
Kullandığım Rom :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne sorunu vardıBatarya sorunu icin bursada verdim samsunga 24 saat sonra mesaj geldi kosa kosa gittim aldım
Yazın rom yapacaktım ama bi harddiskime kaydı galaxy wonder döneminde tövbeliyim bulaşmam
Kullandığım Rom :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dokunmatik çalışmamıştı ya ne ahmak bi durumdu kışın uğraşıyordum bide elektrik kesintisi oluyordu ey gidi günlerOmnirom delirmisti seni
Ufak bi şişme ve az gidiyordune sorunu vardı
hım bnmki normal dimi adam çünki normal dedi % 90 dayken sabah 8e kadar % 70e iniyor 4.2.2 deUfak bi şişme ve az gidiyordu
La v7 ne ara cikti hemen indireyimDokunmatik çalışmamıştı ya ne ahmak bi durumdu kışın uğraşıyordum bide elektrik kesintisi oluyordu ey gidi günler
konuya beklerim bb
Galaxy S3 i9300 - [ROM][AROMA][OTA][NG4]S5 Sensation ROM™ v7.0[Stock 4.4.2][Eylül 7,2014] - MaxiCep
4.2.2 hatırlamıyorum uykudayken nasildi kullanan biri varsa onlara sorabilirsinhım bnmki normal dimi adam çünki normal dedi % 90 dayken sabah 8e kadar % 70e iniyor 4.2.2 de
Seni son kez uyarıyorumLa v7 ne ara cikti hemen indireyim
4.4.2 ye geçince sorun düzelcek zaten4.2.2 hatırlamıyorum uykudayken nasildi kullanan biri varsa onlara sorabilirsin
Inşallah4.4.2 ye geçince sorun düzelcek zaten
galiba güncelleme bu hafta gelioInşallah
Keşke kesin bi tarih olsa boyle meraklı meraklı beklemezdikgaliba güncelleme bu hafta gelio
aynen yaaKeşke kesin bi tarih olsa boyle meraklı meraklı beklemezdik
Onumuzdeki 1 ay daha boyle diyecengaliba güncelleme bu hafta gelio
ahahahaOnumuzdeki 1 ay daha boyle diyecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?