Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

vg_engin

Üye
Wifi sinyal çekimi banada düşük geldi rusya romunu kullanıyorum gayet memnunum şimdilik☺

Tepkiler: qradyant
konu başlığından dolayı 1 ayn önce burda haklı here atılanlar oldu kardeş.bencede konu başlığı y

0MG90

Üye
Türkiye için hala yayınlanmadı sadece Avrupa'da mevcut

vg_engin

Üye
Arjantin romunda türkçe var mı arkadaşlar bilgisi olan varmı rusya yüklü geçmeyi düşünüyorum

vg_engin

Üye
teşekkürler dostum

Tepkiler: The Shadow
işte bende onu merak ettim.
rus romunda ek bi uygulama yok.eskisiyle aynıydı yanı bunda varmı

Arjantin romunda çok fazla bloatware (operatörsel veya sistemde default olarak koyunlan uygulama) olabilir. Rusya iyidir bence

Arjantin romunda çok fazla bloatware (operatörsel veya sistemde default olarak koyunlan uygulama) olabilir. Rusya iyidir bence
Aynen Bi ara şili romu kurmuştum yeni baseband diye eski baseband daha iyidi Bloatware kaynıyodu resmen. Bu da onun gibi olabilir rusya da kalmak şimdilik en mantıklısı olur

Tepkiler: EmekHırsızı
Aynen Bi ara şili romu kurmuştum yeni baseband diye eski baseband daha iyidi Bloatware kaynıyodu resmen. Bu da onun gibi olabilir rusya da kalmak şimdilik en mantıklısı olur

Arjantin, Panama felan bu ülkeler öperatörlerin saçma sapan uygulamalarını gömüyorlar. Bir ara ML1 Arjantin romunu kurduğumda telefon movistar bootanimasyonu ile açılmıştı

Arjantin, Panama felan bu ülkeler öperatörlerin saçma sapan uygulamalarını gömüyorlar. Bir ara ML1 Arjantin romunu kurduğumda telefon movistar bootanimasyonu ile açılmıştı
Bende de claro

Tepkiler: EmekHırsızı

by-hedir

Üye
s.a. arkadaslar benım kı bıraz alakasız bır konu olacak ama s4 mını ıcın en ıyı navigasyon programı nedır yardımcı olabılırmısınız.saygılar...