Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

vg_engin

Üye
bu s5 romunu kurdum ama şebeke çekmedi tekrardan eski roma dönüyorum malsef

vg_engin

Üye
şebeke çekmedi hiç wipe yaptım olmadı fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı aslında güzelde siz nasıl yaptınız peki

Konu Sahibi
şebeke çekmedi hiç wipe yaptım olmadı fabrika ayarlarına geri döndürdüm olmadı aslında güzelde siz nasıl yaptınız peki
Bende normal cekiyodu mobil verilerden ag operatorlerini ara kendi hattini sec

Tepkiler: vg_engin

vg_engin

Üye
olmadı diye az önce kitkatı yükledim sendede mi aynısı olmuştu memnunmusun kullanıyor musun s5 romunu

Konu Sahibi
Kullanmiyorum begenmedim C-Rom var simdi

vg_engin

Üye
C romdan memnunmusun peki şimdilik

s.a kardeşim güncellemeden önce şarjın nasıl gidiyodu detaylı bi bilgi verirmisin
Bana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.
Birde önceden %8 oldumu kapaniyordu simdi %1 i gorebiliyorum

Bana sormadin ama yinede yazayım yaklaşık 1 aydır kullaniyorum Eskisinden daha iyi bence yinede kullanıma göre değişiklik gösterebilir.
senin kullandığın 9190 dimi

Ben dun % 0 ı gördüm kapandi

Tepkiler: Bahadir_fb ve The Shadow
arkadaşlar bide 4.2.2 yle 4.4.2 nin arasındaki şarj farkını açıklayabilirmisiniz mesela teleonu kullanmazken sabahtan akşama % kaç gidiyor bide kaç gün gidiyor şarj size zahmet

Tepkiler: Bahadir_fb
arkadaşlar bide 4.2.2 yle 4.4.2 nin arasındaki şarj farkını açıklayabilirmisiniz mesela teleonu kullanmazken sabahtan akşama % kaç gidiyor bide kaç gün gidiyor şarj size zahmet
Valla benim telefonu annem kullansa 4 gun gider diye tahmin ediyorum

Tepkiler: asigsasi