by-hedir
Üye
Ev telefonu olmuş artık oMerhaba arkadaslar cok acıl bısı soracagım benim telefon (s4 mini I9190)kafayı yedı sanırım.evdeyken sorun yok ama dısarı cıkınca telefon kendı kendıne kapanıp acılıyor kafasınca takılıyor.ne yapmam gerekli. root yok .bı ara rootladım zaten garantıyı ucurmusum.sonra root kaldırdım.üzerine kendim odınden bır kere sammobildeki orjınal yazılımı yukledım.kafamca yaptım bısıler su an ne yapmam gereklı arkadaslar onerı beklıyorum lütfen yardım...
oturup 4.4.2mi bekleyelim...
evet rootladım kingo root la rootlamaya calıstım sonra serrano ile yaptım bısı ler begenmedım custom rom caktım gectım.garanti dışı
ne yaptın rootladın mı ne yaptın
kardes gulme ama gercekten garip bi durum oldu.arkadasım öncelikle bana tam olarak ne yapmam gerektıgını acıklaya bılırmısın bıraz ayrıntılı bır sekılde... saygılar.Ev telefonu olmuş artık oFactory firmware at
evet rootladım kingo root la rootlamaya calıstım sonra serrano ile yaptım bısı ler begenmedım custom rom caktım gectım.
kardes gulme ama gercekten garip bi durum oldu.arkadasım öncelikle bana tam olarak ne yapmam gerektıgını acıklaya bılırmısın bıraz ayrıntılı bır sekılde... saygılar.
Peki bana yardımcı olur musun gerekli işlemler için o dediğin kısım türkçe düzenlenemez mi ?Ayarlarda gördüğün carbonfibers Menüsü hariç Türkçedir benim gördüğüm en stabil romdur
Daha birkaç ışık yılı vardaha turkiyeye gelmedimi bu
Malesef şuan cm romdayım ama kullanan varsa şuan atabilir onlardan rica ederseniz yardımcı olur arkadaşlarKlavyenin bir ss'sini atabilir misin kardeşim.
Samsungu terkedin sakat bırakın kullanmayın romlarınıMalesef şuan cm romdayım ama kullanan varsa şuan atabilir onlardan rica ederseniz yardımcı olur arkadaşlar
Tutmuyoruzkazan cevirelim samsunga:
TutmuyoruzKazan çevirenler sokağı ilerde sağda hemen Katılabilirsin
Haaolmaz isyan cikarcaz
Haaİsyancıları mı arıyon Onlar da hemen ilerde solda
Bilmemsadow noldu olum sana kafana saksimi dustu onceden bunu desem hemen dalacak kisi arardin yahu
BilmemNaptınız lan bana
Ezerimharbiden dostum onceden yok ediciydin
hatta her turlu gmd fanini ezerdin hatta sirketi bile vardi
shadow ezicilik a.s diye
EzerimNeyse konu daha fazla dağılmasın yoksa Admin Silici A.Ş. de beni siler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?