magnumxx
Üye
bunu biliyorum da alımını nasıl sağlıycazbunu zaten gordums4 için olanın bı anlamı yok.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben sunda satıcıya mesaj yolladım hıc daha once yurt dısından alısverıs yapmadım bu sıteden zaten hıc alısverıs yapmadım bakalım hayırlısı. 10 dolar altında bı fıyat olursa alırım ama bu sıtede fıyat yazmıyor heralde sen fıyat ıstıorsun
Xda dan mı yaptınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl ama
Nasıl yapıcaz onu?Nasıl ama
aynenXda dan mı yaptın
Dostum naısl yapıcaz
Telefonun çalışmasını sağlayan parça sorunluysa değişir
Degismiyecegi fikrine nerden kapıldın?
Guncelleme daha turkiyeye gelmedi sadece rusya ve panama da var isteyen odinle kurabilir tr ye gelmedigi surece ota ya da gelmez.arkadalımda da s4 mini var 4.2.2 güncellemeleri denetle diyince yok diyor?
şebeke şöyle dostum otomatik modda mobil veri açılmıyor bazen açıldında ise bir müddet sonra şebeke gidiyorrusya ile turkiyenin romu neden farkli olsun
sonucta ikiside 4.4.2 ama tam emin degilim bi yerde rusyaninkilerin iyi olabilecegini okudum
ha sebeke derken internetmi yoksa hani arama gibisinden filanmi cekmiyomu hat
şebeke şöyle dostum otomatik modda mobil veri açılmıyor bazen açıldında ise bir müddet sonra şebeke gidiyor
Birde yarin bak bakalim 17000e dusebiliryükledim bende antutu yaptım bütün uygulamaları kurduktan sonra 21982 çıktı 22 de işte@Bahadir_fb
yükledim bende antutu yaptım bütün uygulamaları kurduktan sonra 21982 çıktı 22 de işte@Bahadir_fb
Antutu 5 le yapın puan falan kalmıyor 3d performans bile 4000 civarı çıkıyoPuanim dusmus
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[emoji41]
Al işte yok be abi valla yapılcak şeymi bu şimdi
[emoji41]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?