Bahadir_fb
Üye
Abi bu hangi rom olursa olsun
batarya yeniden baslat yapinca %60 dan %30 a iniyor
yada kimi zaman %75 ten baslat yapinca %55 filan oluyor
burda ki bi arkadasta anakarttan kaynaklandigini soyledi donanimsal yani
ama mantikli
rus kitkatinda yapiyordu tamam
ama cm12 ve s5 ste romunda yapmasi beni suphelendirdi
3 hafta beklemek de nerden çıktıAbi bu hangi rom olursa olsun
batarya yeniden baslat yapinca %60 dan %30 a iniyor
yada kimi zaman %75 ten baslat yapinca %55 filan oluyor
burda ki bi arkadasta anakarttan kaynaklandigini soyledi donanimsal yani
ama mantikli
rus kitkatinda yapiyordu tamam
ama cm12 ve s5 ste romunda yapmasi beni suphelendirdi
Dostum tayland romu o, adam ifşa olduO sorun kıtkatla alakalı ama lınktekı romda sorun yok sanırım ve turkıye romu olabilir. Cm12 dede sarj azalma sıkıntısı yok.
Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Tayland Rom ve Yükleme -hAts farkıyla- - MaxiCep
3 hafta beklemek de nerden çıktıben öğlen verdim telefonu akşama doğru mesaj geldi cihazın tamiri tamamlandı diye
Denendi onaylandı, jelly bean yüklüyken sürekli o sorunu yaşıyordum ben, rusya kitkatı yüklüyken de. Şu an orjinal TR jelly bean yüklü ve hiç sorun yok. Farklı ülkelerin romunu yükleme çözüm onlarda değil (kitkat istiyorum dersen söylediklerimi es geçebilirsin). Gönder servise.
Dostum tayland romu o, adam ifşa oldu
Aynen rusta öyle bir sorun var. Restart atınca düşüşten mi bahsediyorsun? Bir de bekleme modunda düşüş varRomla alakalı rus kıtkat yukluyken sarj düşüşü ouyor.
Cm12 de olmuyor.
Tayland romuda olabilir turkıyede baska bır uye turkıye dıye on ızleme atmıs bende anlamadım
Aynen rusta öyle bir sorun var. Restart atınca düşüşten mi bahsediyorsun? Bir de bekleme modunda düşüş varBen bundan bahsediyordum. Hiçbir sorun kalmadı bende şu an, anakart değiştikten sonra yani.
Beklemede düşüş yasamadım hiç ama cm12 yukleyıp bırde oyle deneyın o zaman cıhazlamı alakalı yoksa romlamı alakalı anlayabilirsiniz
Aynen cm11 ve 12de bende de öyle oluyordu. Hem de dehşet bi düşüş vardı.Abi o zaman cihazla alakali benim telefon
Cunki cm12 yukledim
%85 de restart yaptim
%72 oldu
bu dusus cok olmasa bile
en kotusu
bi keresinde
Yine cm12 de
%61 den
%12 ye dustu
Ohoo türkiye kitkat çıktı ben yükledim siz hala jb diyonuzAynen cm11 ve 12de bende de öyle oluyordu. Hem de dehşet bi düşüş vardı.
Ohoo türkiye kitkat çıktı ben yükledim siz hala jb diyonuzGalaxy S4 Mini İ9190 - Galaxy S4 Mini I9190 KitKat Türkiye Rom ve Yükleme -hAts farkıyla- | Sayfa 7 - MaxiCep orjinal türkiye kitkat romu bizzat denedim kieste TUR yazıyor ayrıca direk türkçe açıldı tel
Res atinca sarj gitmiyor bendeFark yoktur gene
Res atinca sarj gitmiyor bende
Onlari bosver romu odine koy direk starta bas onlar gereksizYa ben sunu anlamadim
odinde bunlar isaretli olacak diyoda
normalde re Partition isaretli olmuyo diye biliyorum ben
ve normalde
efs clear efs yi silme anlamina gelmiyormu
Onlari bosver romu odine koy direk starta bas onlar gereksiz
4 parcaTek parcalimi rom yoksa
pda modem csc filan varmi
Ha doru pit de var4 parca
Ben pitsiz yukledim direk romu uygun yere koydum usb bagladim ve start ek bisi yapmadimHa doru pit de var
Tamam indirmeye baslayayimda yukliyim hemen memleketimin kitkatiniBen pitsiz yukledim direk romu uygun yere koydum usb bagladim ve start ek bisi yapmadim
Bazilarinda kieste tr olarak gözükmüyor ins sende sorunsuz olurTamam indirmeye baslayayimda yukliyim hemen memleketimin kitkatini
Bazilarinda kieste tr olarak gözükmüyor ins sende sorunsuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?