Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

reflex

Üye
Cm 11 f4k kernel ile

by-hedir

Üye
Arkadaslar simdi lollipop u diyelim yukledik geri 4.4.2 kitkata donebiliyor muyuz. Donebiliyorsak nasil?

Anil-D

Üye
kardesim 4.3.1 diye jelbeanmi var ne ictin sen

kardesim 4.3.1 diye jelbeanmi var ne ictin sen
Asil sen ne ictin [emoji39] [emoji2] var tabi bana yukleyip gostettirme kardes. Git cm sitesine stable tikla indir gor varmi yokmu asil sen ne ictin kocm[emoji6] [emoji12]

Anil-D

Üye
Asil sen ne ictin [emoji39] [emoji2] var tabi bana yukleyip gostettirme kardes. Git cm sitesine stable tikla indir gor varmi yokmu asil sen ne ictin kocm[emoji6] [emoji12]
bak hle ben bisi icmedim bir 4.3.1 diye jelbean yok

yav benle inatlasmasana yav bide atar yapiyorsun yok diyorum bende kullanıyorum olsa bilirim
Kardes stock degil custom. Cm 10.2 android 4.3.1 jellybean. Inatlasmaya girme kaybedersin bak [emoji109]

Tepkiler: Bahadir_fb

Anil-D

Üye
Kardes stock degil custom. Cm 10.2 android 4.3.1 jellybean. Inatlasmaya girme kaybedersin bak [emoji109]
cm romlari bilmeyenmi var kardesim moralimi bozma simdi e kurdum tmm basin gohemi erdi yada burda niye sacma sorular soruyorsun yada sen niye böylesin

Tepkiler: Bahadir_fb
cm romlari bilmeyenmi var kardesim moralimi bozma simdi e kurdum tmm basin gohemi erdi yada burda niye sacma sorular soruyorsun yada sen niye böylesin
Ne soracagimi sana soracak degilim 1, Bana laf atamassin 2,4.3.1 jb var buda 3