s4 mini güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

reflex

reflex

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini güncelleme
Arkadaşlar s4 miniye güncelleme gelecek mi
4.3 veya 5.0 bi bilgisi olan varmi ??

best1905

best1905

Üye
4.3 alır diye tahmin ediyorum direk 5 almaz ama baya bir vakti var

ANIL

ANIL

Admin
S4 ile aynı arayüzü kullanıyor. 4.3 alacaktır. 5.0 için konuşmak henüz erken daha tanıtılmadı çünkü.

blackshadow123

Üye
s4 mini mi aldin nasil kullanisi?

reflex

reflex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadas kusura bakma bayadir giremiyom yeni baktim tel cok iyi tum oyunlari sorunsuz aciyo

Emrebali05

Emrebali05

Üye
bende almayi dusunusunuyorum telefon hakkinda iyi ve kotu yonlerini paylasir misin

bulent35x

bulent35x

Üye
Az önce kontrol ettim 17 mb lik bir guncelleme soz konusu fakat iptal ettim ben rehberim filan silinir diyeGüncellemeyi yaptim sadece ana bant sürümü değişti fakat bariz bir hız soz konusu şimdilik bunu fark edebildim zaten 17 mb boyutunda bir dosya idi

MightyTragedy

Üye
Az önce kontrol ettim 17 mb lik bir guncelleme soz konusu fakat iptal ettim ben rehberim filan silinir diyeGüncellemeyi yaptim sadece ana bant sürümü değişti fakat bariz bir hız soz konusu şimdilik bunu fark edebildim zaten 17 mb boyutunda bir dosya idi

hız derken arttı mı yoksa azaldı mı ?

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
genel olarak bütün uygulamalar zaten telefonda var. 3 aydır kullanıyorum hiç bir problem yok telde. pişman olmazsın. yok 4.3 inch küçük gelir dersen o başka. rootlama ihtiyacı da duymadım. ilk android telefonum.

systemchi

systemchi

Üye
S4 mini android 4.3 guncellemesı almayacak dırek 4.4 kıtkat guncellemesı gelecek ama buda kısa bı surede olmayacak dıye dusunuyorum.

COBRAMAX

COBRAMAX

Üye
4.3 baska ulkelere dagitilmis.turkiyeye ne zaman gelir bilinmez

mehmetbebek

Üye
s4 mini programını sıfırdan yükleyebiliyormuyuz

alper.silentdeath

Üye
Arkadaşlar ben samsung conttact mıydı neydi oraya mesaj attım bana niye 4.3 gelmedi diye cevap olarak 4.3 gelmeyecekmiş 4.4 için çalışıyolarmış dedi

systemchi

systemchi

Üye
4.4.2 kitkat rusyaya geldi sammobile sitesinden indirip odin ile yukleme yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: alper.silentdeath
deniz0069

deniz0069

Üye
Slm arkadaşlar 4.3s4mini nezaman gelcek simdidn tşk