s4 mini ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bedrama

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini ekran sorunu
Ya s4 mini var.ekraninda kirmizi noktalar var surekli.galiba ekran gitti.
Buraya resim nasil ekleyecem bilsem resimde yuklerim

mrzstyl

mrzstyl

Üye
garanti yok mu gönderin bi

bedrama

Üye
    Konu Sahibi

Garanti yok maalesef

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Stock rom yükleme şansınız varsa bi deneyim bana yazılımsal bi hata gibi geldi :)

bedrama

Üye
    Konu Sahibi
Acip kullanabiliyorum.tel tam acilana kadar isik dahi yok.acilis animasyonunu bile goremiyorum.acildiktan sonra pover tusuna basonca ekran geliyor
Ne stok ne custom rom yukleyemeiyorum cunku dowloan modu gozukmuyor.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Acip kullanabiliyorum.tel tam acilana kadar isik dahi yok.acilis animasyonunu bile goremiyorum.acildiktan sonra pover tusuna basonca ekran geliyor
İşte o yüzden romla ilgili bi sıkıntı olabilir bootanimation bile görünmüyosa romun dosyaları zarar görmüştür.Siz stock rom yükleyin sorununuz çözülecektir büyük ihtimalle.
Ne stok ne custom rom yukleyemeiyorum cunku dowloan modu gozukmuyor.
Nasıl yani telefon açılana kadar görüntü yok mu ?
Kernelle ilgili bi sıkıntıda olabilir.Açılana kadar görüntü yok diyosunuz yazılımsal bi sıkıntı olduğu kesin ekranı sağlam telefonun.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
o kırmızılıklar hep varsa format fayda etmez lcd ekran gitmiş değişecek mecbur.

bedrama

Üye
    Konu Sahibi
Evet var maalesef.
İşte o yüzden romla ilgili bi sıkıntı olabilir bootanimation bile görünmüyosa romun dosyaları zarar görmüştür.Siz stock rom yükleyin sorununuz çözülecektir büyük ihtimalle.

Kernelle ilgili bi sıkıntıda olabilir.Açılana kadar görüntü yok diyosunuz yazılımsal bi sıkıntı olduğu kesin ekranı sağlam telefonun.
acilana kadar goruntu yok isik bile yok.ama kernel atamam ki boyle root bile yapamam

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Evet var maalesef.

acilana kadar goruntu yok isik bile yok.ama kernel atamam ki boyle root bile yapamam
Ezbere yüklemeyi deneyebilirsiniz
Download moduna nasıl girildiğini biliyosunuzdur zaten ses kısma orta güç tuşuna basıyoruz sonra ekranın geldiğini düşünüp ses açmaya basın odin telefonu görürse flaşlarsınız.

bedrama

Üye
    Konu Sahibi
Rom stok rom. kernel mi yukleyeyim

bedrama

Üye
    Konu Sahibi
Gordu. rusya 4.4.2 romunu yukledim.birsey degismedi.ekran goruntusu yakalayip s3 gonderdim.s3 gelen resimde kirmizi noktalar görünmüyor. Galiba ekran gitmis bana oyle geldi

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
geçmiş olsun bi servise falan gösterin bari.