Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s4 mini ekran sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
bedrama
Üye
Konu Sahibi
s4 mini ekran sorunu
Ya s4 mini var.ekraninda kirmizi noktalar var surekli.galiba ekran gitti.
Buraya resim nasil ekleyecem bilsem resimde yuklerim
mrzstyl
Üye
garanti yok mu gönderin bi
bedrama
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Garanti yok maalesef
Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Stock rom yükleme şansınız varsa bi deneyim bana yazılımsal bi hata gibi geldi
bedrama
Üye
Konu Sahibi
Acip kullanabiliyorum.tel tam acilana kadar isik dahi yok.acilis animasyonunu bile goremiyorum.acildiktan sonra pover tusuna basonca ekran geliyor
Ne stok ne custom rom yukleyemeiyorum cunku dowloan modu gozukmuyor.
İşte o yüzden romla ilgili bi sıkıntı olabilir bootanimation bile görünmüyosa romun dosyaları zarar görmüştür.Siz stock rom yükleyin sorununuz çözülecektir büyük ihtimalle.
Nasıl yani telefon açılana kadar görüntü yok mu ?
Kernelle ilgili bi sıkıntıda olabilir.Açılana kadar görüntü yok diyosunuz yazılımsal bi sıkıntı olduğu kesin ekranı sağlam telefonun.
mrzstyl
Üye
o kırmızılıklar hep varsa format fayda etmez lcd ekran gitmiş değişecek mecbur.
İşte o yüzden romla ilgili bi sıkıntı olabilir bootanimation bile görünmüyosa romun dosyaları zarar görmüştür.Siz stock rom yükleyin sorununuz çözülecektir büyük ihtimalle.
Nasıl yani telefon açılana kadar görüntü yok mu ?
Kernelle ilgili bi sıkıntıda olabilir.Açılana kadar görüntü yok diyosunuz yazılımsal bi sıkıntı olduğu kesin ekranı sağlam telefonun.
Ezbere yüklemeyi deneyebilirsiniz
Download moduna nasıl girildiğini biliyosunuzdur zaten ses kısma orta güç tuşuna basıyoruz sonra ekranın geldiğini düşünüp ses açmaya basın odin telefonu görürse flaşlarsınız.