Uygulama S4 mini cyanogenmod atmalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini cyanogenmod atmalımıyım ?
Iyi günler maxicep ailesi bir s4 mini kullanıcısıyım.Telefon aslında gayet stabil çalışıyor. Ancak Menü geçişleri daha iyi olsun istiyorum. Bide çabuk sıkılan biriyim hep rom atma isteğim olur. Cm atmalı mıyım sizce ? Şarj ın iki gün götürdüğü bile oluyor az bişey düşer bişey olmaz. Atarsam hangi romu önerirsiniz ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hangi rom bilmem ama saf android kurarsan touchwiz le aradaki performans farkını görürsün.

ykpknl

ykpknl

Üye
Valla cm11 iy eger sade androidi seviyosan kullanablrsen kullan derm bn s3 miniye yuklemistim gecenlerde gayet stabjl ve hizlydi

ladrex84

ladrex84

Üye
Telefonu orjinal haliyle iyice kullan yeteneklerini, kapasitesini iyice anla sonra rom atmayi dusun bence yani bir sene felan kullan ondan sonra rom yuklersin tavsiyemde bende kullaniyorum tabiki cyanogen mod serisi...

wolf_34

Üye
Cm11 kullanicilari arasindan biriyim ram kullanım stabilitesi çok iyi birde gl to sd ile büyük oyunları hafıza kartına almışım ohh benim keyfime :) tavsiye ederim

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
bende s4 mini kullanıcısıyım. cm rom attım günde iki kere şarj etmek zorunda kalıyorum. çok şarj yiyor ve özellikleri de o kadar iyi performansı yok. Orjinal rom da ise çok büyük gelişme var . eskiden 4.2.2 vardı ve çok kasıyordu. 3 ay önce rusya nın 4.4.2 orjinal romu yükledim ve çok süper bir rom yapmışlar . şarj 3 gün gidiyor ve hiç kasmıyor. üzerine bir de s5 romu yükledim süper oldu sana da tavsiye ederim. :oke:

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Güzel hort
Şu anda cm12 kullanıyorum üstüne tanımam ama cm11 hakkinda ayni seyi soyleyemem

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
cm 12 iyi olabilir onu denemedim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt