S4 mini 4.2.2 dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

nurullahhh

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini 4.2.2 dönüş
Arkadaşlar Rusya romu yükledim.4.4.2 ama bi türlü 4.2.2ye donemedim yapmadığım kalmadı.yardimci olur musunuz.çünkü bu Rusya romunda pil sorunum oldu geç dolma çabuk bitme cart curt.şimdiden tesekkurler

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Sam mobile dan Turkey rom yükle

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yanlış bilgi vermeyelim. Bildiğim kadarıyla şuan için geri dönüş yok birçok kişi uğraştı ama yapamadı. Ancak bu sorun bazı nedenlerden kaynaklanmış olabilir. Sana önerim sen romu en baştan at daha sonra telefon aç fabrika ayarlarına döndür. Nedendir bilmiyorum ama bazen işe yarıyor. Arkadaşımın cihazında da denedik olumlu sonuç verdi.

H@CKER-22

H@CKER-22

Üye
ONCELIKLE S4 MINI KULLANICISI OLARAK SUNU SOYLIYIM 4.4.2 GUZEL VE PIL SORUNUDA YOK BENCE SIZIN TELEFONUNUZDAN KAYNAKLI KISA DEVRE VEYA PIL ILE HALAKALI SORUNLARINIZ OLABILIR GERI DONUS ISLEMI MAALESEF KI YOK ODA SUNDAN HEM KNOX GELIP TELEFONA YERLESIYOR HEMDE SUAN ICIN S4 MINIYE OYLE BIR 4.2.2 KERNEL TAM STABIL YOK DIE BILIYORUM BU YUZDEN DONEMIYORSUN BEN YEDEK ALMISTIM CLOCWORKMOD ILE ONLA GERI DONUP XDA DA BULDUGUM BIR KERNEL ILE NORMAL VE HATASIZ CALISTIRABILIYORUM 4.2.2 YI ANCAK TELEFON GARANTI DISI VE CUSTOM OLARAK CALISTIGINI BELIRTMEK ISTERIM BASKA TURLU ORJINAL DONUS SOZ KONUSU DEGILDIR... İŞLEMLER SONRASINDA GARANTI SAYACINIZ 0X1 OLMAKTADIR..

nurullahhh

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o cwm backup yedeğını bana atar mısın telefon garanti dışı kalsın sorun değil. teşekkür ederim şimdiden

Takipçi Satın Al

Üst Alt