Öneri s4 lollipop yükledim kitkata gecemiyorum imei gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
s4 lollipop yükledim kitkata gecemiyorum imei gidiyor
arakadfaşlar telefona lollıpop yükledim ve 4.4.2 ye gecince imei gidiyor .bir yolunu bilen var mı. yardımcı olırsanız sevinirim. stock 4.4.2 yükledim işe yaramadı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mecbur offical rom'u bekleyeceksin. Veya garantiden çıkıp kitkat romu kuracaksın.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
kitkat romu denedim yine sonuc aynı. 5.0.a dönünce tekrar geliyor imei
xda da aurora lollipop port v4 rom var onu yüklemek istiyorum ama söyleneni bir türlü yapamadım. cwm backup yöntemi ile yapılaıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kitkat romu denedim yine sonuc aynı. 5.0.a dönünce tekrar geliyor imei
Kitkat'ı .tar dosyasındaki modem dosyasini çıkar. Lollipop için .tar var mı bilmiyorum fakat ordan bulabilirsin. Sonra odinden .modem bim'i cp den flashla kitkattaykende imei gelir. Veya twrp ile efs yedeği al kitkat yükleyince restore et. :oke:

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
kitkata geçtikten sonra imei geldis diye bir kac tane 4.4.2 modem flaşladım sonuç yine aynı. twrp ile yedeği nasıl alabilirim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kitkata geçtikten sonra imei geldis diye bir kac tane 4.4.2 modem flaşladım sonuç yine aynı. twrp ile yedeği nasıl alabilirim
Backup a gel sadexe efs yi tikle gerisinin tiki kaldır. Backup de tabi backupı micros sd ye al. Sonra kitkat a geç. Twrp den restoreye gel micro sd yi seç orda aldığın yedek gözükecek onu seç ve tammdır.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Backup a gel sadexe efs yi tikle gerisinin tiki kaldır. Backup de tabi backupı micros sd ye al. Sonra kitkat a geç. Twrp den restoreye gel micro sd yi seç orda aldığın yedek gözükecek onu seç ve tammdır.
teşşekür ederim deneyeceğim. bir de cwm ile yedek yükler gibi yüklenen bi,r rom var herkes yüklemiş ama ben restore dediğim zaman dosyayı bulamıyor. bu cwm ile alınan yedekler nereye kaydediliyor.