S4 Kilit Ekranı Apk si Lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
S4 Kilit Ekranı Apk si Lazım.
Arkadaşlar çok aradım ama bulamadım bu kilit ekranı apk sini. bende samsung galaxy s i9000 var. Ben bu samsung galaxy s4 de olan güneş ışını vuruyor hani onun apk sini bilen varmı ? Çok s4 romu denedim ama yok hiçbirinde.

mertekin34

mertekin34

Üye
Apk ile olmuyor diye biliyorum. Ancak S4 romundan portlanmış rom yüklemen lazım.

-Emre

-Emre

Üye
Apk olmaz. Ancak S4 romundan portlanip flashlanabilen zip yapılırsa cwmden kurabilirsin.

sohey

Üye
Bende Arıyorum
Life Companin yazan ekran kilidini

kaanslmz

kaanslmz

Üye
markette vardi ben yuklemistim

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
S3 icin flashlanabilir .zip var

PriZm

PriZm

Üye
Olmaz öyle birşey.4.3 sammy rom gerekli ki kimse uğraşmaz onunla zaten.

personable

personable

Üye
Googleda aratın galaxy s4 kilit ekranı türkçe çevirisi yapılmış mevcut

Peocawe

Peocawe

Üye

Al kardeşim birebir aynisidir.

hardal00

hardal00

Üye
Apk ile olmaz sen uygun dosyayı bulup flashlayacaksın yanlış dosya flashlarsan tel samsung yazısında kalır.

PriZm

PriZm

Üye
S4 dekine benzemiyor.. sanırım tekrar baştan yazmışlar kilit ekranını.Port olmasının şuanda imkanı yok.
Peki ekranı kilitlerken vs sesde farklımı? Ce kilit ekranı ayarlarında neler var?

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
S4 dekine benzemiyor.. sanırım tekrar baştan yazmışlar kilit ekranını.Port olmasının şuanda imkanı yok.
Peki ekranı kilitlerken vs sesde farklımı? Ce kilit ekranı ayarlarında neler var?

Efektlerinde note3, s4, s3 seçenekleri var. ve birebir aynıdır efektler. Ses efeklere göre değişiyor. Mesela Ripple olanda su sesi, s4ün efektinde orjinal s4in kilit sesi geliyor. altta ki kısayolları dilediğin gibi değiştirebiliyosun. Yukarıda ki yazı fontunu, boyutunu ve yazıyı değiştirme imkanın var. Duvar kağıdını dilediğin gibi ya da system wallpaper olarak ayarlayabiliyosun. ve şeffaf status bar desteği mevcut.

PriZm

PriZm

Üye
Aosp üzerine portlanabilmiş demek.Zor görülür buna benzer portlar.

• Beğen
Tepkiler: caglar b
PriZm

PriZm

Üye
Bende zaten varki :D

PriZm

PriZm

Üye
Bende zaten Note 3 - Note 2 mix bir rom var hepsi var yani :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt