Tavsiye S4 I9500-s4 I9505 Lte -note 2 -lg Optimus G Pro

Sponsorlu Bağlantılar

s.ileli

s.ileli

Üye
    Konu Sahibi
S4 I9500-s4 I9505 Lte -note 2 -lg Optimus G Pro
Beyler bu 4 telefondan hangisini tavsiye edersiniz koreden telefon getirtme imkanim dogdu donanim ve islemci olarak hangisini tavsiye edersiniz....

avcitalip

avcitalip

Üye
ne kadar zamanın var ? :) eğer 4 eylülden 1-2 hafta sonraya kadar var dersen note 3'ü tavsiye ederim :

yoksa GT-I9505'i öneririm çünkü 4G versiyonudur ve exynos'tan daha az ısınır v.s ancak ülkemizde 4G olmadığı için GT-I9505'ler geri gitti komple yerlerini GT-I9500'lere bıraktılar...

s.ileli

s.ileli

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar zamanın var ? :) eğer 4 eylülden 1-2 hafta sonraya kadar var dersen note 3'ü tavsiye ederim :

yoksa GT-I9505'i öneririm çünkü 4G versiyonudur ve exynos'tan daha az ısınır v.s ancak ülkemizde 4G olmadığı için GT-I9505'ler geri gitti komple yerlerini GT-I9500'lere bıraktılar...

Eylul civari gelecek arkadasim oradan 4g tr de calisir degil mi note 3u degerlendirecegim fiyat ne olur ki aceba bende yakin oldugun i9505 modeli

fk555897

fk555897

Üye
Samsung Galaxy S4 LTE-A alabiliyorsan al ama alamazsan Samsung Galaxy I9505 S4'ü öneririm. Çünkü S4 I9505'de hem normal android hem de TouchWiz arayüzü kullanılabiliyor.

s.ileli

s.ileli

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadasim

melisguler

Üye
note ve g pro ların iyi olduğunu biliyorum. özellike g pro çok bomba özelliklere sahip

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
s.ileli

s.ileli

Üye
    Konu Sahibi
note ve g pro ların iyi olduğunu biliyorum. özellike g pro çok bomba özelliklere sahip

Surekli samsung kullandim acikcasi lg yi merak ediyorum testlerde basarili gozukuyor s4uj isinma sorunu beni cihazdan sogutuyor

Üst Alt