askımm Üye baby_face_' Alıntı: Bir kere yaptım ama unuttum nasıl yapıldığını, forumda vardır bir araştırayım [/QUOT umarım basarılı bi şekilde güncellersin Genişletmek için tıkla ...
baby_face_' Alıntı: Bir kere yaptım ama unuttum nasıl yapıldığını, forumda vardır bir araştırayım [/QUOT umarım basarılı bi şekilde güncellersin Genişletmek için tıkla ...
baby_face_ Üye Bişey daha soracağım wipe işlemini yeni yazılımı flaşladıktan sonra mı yapmalıyım yoksa önce mi?
askımm Üye baby_face_' Alıntı: Bir kere yaptım ama unuttum nasıl yapıldığını, forumda vardır bir araştırayım [/QUOT umarım basarılı bi şekilde güncellersin Genişletmek için tıkla ... baby_face_' Alıntı: Bişey daha soracağım wipe işlemini yeni yazılımı flaşladıktan sonra mı yapmalıyım yoksa önce mi? Genişletmek için tıkla ... bnce yap bnde bi ara rom dendimde olmuodu wipe yapınca düzelmişti ilk önce yapa blirsin bitince tekrar yap ..
baby_face_' Alıntı: Bir kere yaptım ama unuttum nasıl yapıldığını, forumda vardır bir araştırayım [/QUOT umarım basarılı bi şekilde güncellersin Genişletmek için tıkla ... baby_face_' Alıntı: Bişey daha soracağım wipe işlemini yeni yazılımı flaşladıktan sonra mı yapmalıyım yoksa önce mi? Genişletmek için tıkla ... bnce yap bnde bi ara rom dendimde olmuodu wipe yapınca düzelmişti ilk önce yapa blirsin bitince tekrar yap ..
baby_face_ Üye ykpknl' Alıntı: ilk wipe yap snra romu yükle Genişletmek için tıkla ... Yükledikten sonra yaptım, bir sorun olmadı zannedersem sistem güzel çalışıyor.
ykpknl' Alıntı: ilk wipe yap snra romu yükle Genişletmek için tıkla ... Yükledikten sonra yaptım, bir sorun olmadı zannedersem sistem güzel çalışıyor.
ykpknl Üye baby_face_' Alıntı: Yükledikten sonra yaptım, bir sorun olmadı zannedersem sistem güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Sadece sarj braz sknti istee hzli tukenyo gerisi super
baby_face_' Alıntı: Yükledikten sonra yaptım, bir sorun olmadı zannedersem sistem güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... Sadece sarj braz sknti istee hzli tukenyo gerisi super
baby_face_ Üye ykpknl' Alıntı: Sadece sarj braz sknti istee hzli tukenyo gerisi super Genişletmek için tıkla ... Sadece yeşil temayı beğenmedim, birde klavye tuşları küçülmüş biraz sıkıntı çekiyorum.
ykpknl' Alıntı: Sadece sarj braz sknti istee hzli tukenyo gerisi super Genişletmek için tıkla ... Sadece yeşil temayı beğenmedim, birde klavye tuşları küçülmüş biraz sıkıntı çekiyorum.
ykpknl Üye baby_face_' Alıntı: Sadece yeşil temayı beğenmedim, birde klavye tuşları küçülmüş biraz sıkıntı çekiyorum. Genişletmek için tıkla ... Klavyeye bnde ilkden tam alidamadm ama smdi iyi alstm
baby_face_' Alıntı: Sadece yeşil temayı beğenmedim, birde klavye tuşları küçülmüş biraz sıkıntı çekiyorum. Genişletmek için tıkla ... Klavyeye bnde ilkden tam alidamadm ama smdi iyi alstm