Bende flaşlamayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yok dimi herşey sorunsuz çalışıyor...yaw rusyaya geldi güncelleme sammobileden romu indir yüklee hç bi sıkıntısı yok bn kullanıyom şu an
model numaran 9500 dimiBende flaşlamayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yok dimi herşey sorunsuz çalışıyor...
Evet 9500 şuan dosyalar iniyor direk resmi sürüm 5.0.1 i flaşlicam. (I9500XXUHOA7)model numaran 9500 dimi
Yükledikten sonra wipe yaptın mı? Yapınca şarj sorunu düzeliyor diye okudum, şayet ben wipe yapmadan kullanacağım o kadar uygulamayı baştan kuramam.Aynn bnde oyle yptim tek sknti sarj braz dha hzli tukeniyo
wipe yapmdan stabil kullanmazsınn slim kardess bn 10 defa yptım sarj ınan sıkıntı :S:S:SYükledikten sonra wipe yaptın mı? Yapınca şarj sorunu düzeliyor diye okudum, şayet ben wipe yapmadan kullanacağım o kadar uygulamayı baştan kuramam.
Biliyorumda herşey gidecek birdaha baştan hepsini kur hesapları gir ohoo nasıl uğraşacamwipe yapmdan stabil kullanmazsınn slim kardess bn 10 defa yptım sarj ınan sıkıntı :S:S:S

malesef yapcak bse yok mecbursun ama kitkat gre stabile daglar kadar fark varBiliyorumda herşey gidecek birdaha baştan hepsini kur hesapları gir ohoo nasıl uğraşacam![]()

Full wipe mi yapmam gerekiyor yoksa normal mi, sanırım iki türü vardı. Birde nasıl yapıldığını unuttum hatırlatırsanız sevinirim. Haklısın dostum madem yeni yazılım kuracam temizliyeyim cihazı.malesef yapcak bse yok mecbursun ama kitkat gre stabile daglar kadar fark var![]()
Bir kere yaptım ama unuttum nasıl yapıldığını, forumda vardır bir araştırayımbn de suan yok s4 yok ama rocewery moda gre bliosun dur ordn wipe ceah flan yazıo ordan yes tmm de reboot okadar tabi bn telefon rusya romu üzerinden güncelledim cihazı telefon üzerinden acıldı işlemri yaptm drek kapatdım wipe işlemerini yaptım![]()