Öneri S4 GÜNCELLEME

Sponsorlu Bağlantılar

mointain

Üye
    Konu Sahibi
S4 GÜNCELLEME
Arkadaşlar telefonum Türkiye garantili S4 GT-I9500. İşlemci türüne baktığım zaman Qualcomm Snapdragon yazıyor. Fakat bildiğim kadarıyla 5.0.1 güncellemesi Exynos işlemcili S4 'lere güncelleme gelecek diye biliyorum. Acaba güncelleme gelirmi. ?

ykpknl

ykpknl

Üye
yaw rusyaya geldi güncelleme sammobileden romu indir yüklee hç bi sıkıntısı yok bn kullanıyom şu an

• Beğen
Tepkiler: mointain

mointain

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum rootlu değil.

ykpknl

ykpknl

Üye
o stock rom zaten root atmana gerek yok sadece dosyayı indirecen odinle flashlıcan o kdar

strk92

Üye
Arkadaşım işlemcin qualcomm snapdragon ise telefonunun modeli gt-i9505 tir o zaman rusya için çıkan romu yüklemen yanlış olur cihazın brick olur cihazın için gelecek gt-i9505 romunu beklemen gerekir o daha henuz yayınlanmadı

by-pegasus

Üye

:oke:

baby_face_

baby_face_

Üye
yaw rusyaya geldi güncelleme sammobileden romu indir yüklee hç bi sıkıntısı yok bn kullanıyom şu an
Bende flaşlamayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yok dimi herşey sorunsuz çalışıyor...

ykpknl

ykpknl

Üye
Aynn bnde oyle yptim tek sknti sarj braz dha hzli tukeniyo

askımm

Üye
S4 lolipop iyim stabil ama sarj gercekten sıkıntı ya resmen smürüop vlla btaryam daha 2 aylık kikat vardı sarj iyi satabil deyildi lolipop gectim cok hosuma gtdi ama sarj cabuk btio :S:S:S

ykpknl

ykpknl

Üye
Aynn oylee bee

baby_face_

baby_face_

Üye
Aynn bnde oyle yptim tek sknti sarj braz dha hzli tukeniyo
Yükledikten sonra wipe yaptın mı? Yapınca şarj sorunu düzeliyor diye okudum, şayet ben wipe yapmadan kullanacağım o kadar uygulamayı baştan kuramam.

askımm

Üye
Yükledikten sonra wipe yaptın mı? Yapınca şarj sorunu düzeliyor diye okudum, şayet ben wipe yapmadan kullanacağım o kadar uygulamayı baştan kuramam.
wipe yapmdan stabil kullanmazsınn slim kardess bn 10 defa yptım sarj ınan sıkıntı :S:S:S

baby_face_

baby_face_

Üye
wipe yapmdan stabil kullanmazsınn slim kardess bn 10 defa yptım sarj ınan sıkıntı :S:S:S
Biliyorumda herşey gidecek birdaha baştan hepsini kur hesapları gir ohoo nasıl uğraşacam :)

ykpknl

ykpknl

Üye
Bnde yptim

baby_face_

baby_face_

Üye
malesef yapcak bse yok mecbursun ama kitkat gre stabile daglar kadar fark var :)
Full wipe mi yapmam gerekiyor yoksa normal mi, sanırım iki türü vardı. Birde nasıl yapıldığını unuttum hatırlatırsanız sevinirim. Haklısın dostum madem yeni yazılım kuracam temizliyeyim cihazı.

askımm

Üye
bn de suan yok s4 yok ama rocewery moda gre bliosun dur ordn wipe ceah flan yazıo ordan yes tmm de reboot okadar tabi bn telefon rusya romu üzerinden güncelledim cihazı telefon üzerinden acıldı işlemri yaptm drek kapatdım wipe işlemerini yaptım :)

baby_face_

baby_face_

Üye
bn de suan yok s4 yok ama rocewery moda gre bliosun dur ordn wipe ceah flan yazıo ordan yes tmm de reboot okadar tabi bn telefon rusya romu üzerinden güncelledim cihazı telefon üzerinden acıldı işlemri yaptm drek kapatdım wipe işlemerini yaptım :)
Bir kere yaptım ama unuttum nasıl yapıldığını, forumda vardır bir araştırayım :)

Üst Alt