s4 5.0.1 geri ve seçenek tuşu çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
s4 5.0.1 geri ve seçenek tuşu çalışmıyor
merhabalar,

dün gece s4 telefonuma sammobileden indirdiğim android 5.0.1 tr yi yükledim. telefon açıldığında seçenekler ve geri tuşu çalışmadığını farkettim. telefonum önceden rus 5.0.1 yazılımına sahipti r ye çeviriyim derken böyle bir sorunla karşılaştım. geri rus romunu yüklememe rağmen çalışmadı o 2 tuş. yardımlarınızı bekliyorum.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
merhabalar,

dün gece s4 telefonuma sammobileden indirdiğim android 5.0.1 tr yi yükledim. telefon açıldığında seçenekler ve geri tuşu çalışmadığını farkettim. telefonum önceden rus 5.0.1 yazılımına sahipti r ye çeviriyim derken böyle bir sorunla karşılaştım. geri rus romunu yüklememe rağmen çalışmadı o 2 tuş. yardımlarınızı bekliyorum.

önce recovery den format at telefonu açmadan CWM üzerinden Custom ROM kur bak yine çalışmaz ise büyük ihtimal donanımsaldır eğer Custom ROM da çalışırsa yine format atıp telefon açılmadan Stock ROM yükle ve kontrol et çalışmaz ise *#0*# tuşla ve çıkan menüden SUB KEY i seçip çalışmayan tuşlara bas ekranın rengi değişirse tuşlar sağlam demektir ama yazılımda sorun vardır ! ( kuracağın Stock ROM elinde hali hazırda olan Stock ROM lar olmasın başka bi yerden indir al sana alternatif : forum linkidir sayfalar arasında gezip CTRL+F ile kendi telefon modelini ara ( ör : i9505 ) )

• Beğen
Tepkiler: Blue023 ve Alo_Azrail

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
ya bi anda yazılım güncellenince çalışmadı. tuslara dokunmuyor denedim :/ gt i9500 için varmı önerdiğiniz custom rom

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
j3ag için yok :/

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonun versiyonu oluyor benımkı j3ag versiyonu.

bknz :

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum :/ orjinal sitesinde link koymamışlar :/ orjinal türkiyeye gelen cihazlar. ekinokslumu oluyor ki ?

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
kafayı yemek üzereyim ya :) bikaç deneme yapıcam çözersem yazıcam çözümü

• Beğen

H0lligan

Üye
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
@yunusemreantaly cihazin arkadaki etikette model numarasi ne yaziyor i9500 i9505 i9515 ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
mübarek yukarda 9500 dedi ya :ehe

Al o zaman musluman din kardesim ne yok official mis yok j3ag mis triplerine giriyonuz buyur taze taze

• Beğen

H0lligan

Üye
Al o zaman musluman din kardesim ne yok official mis yok j3ag mis triplerine giriyonuz buyur taze taze
iyi dedin mübarek ama adam şimdi bunu kuracak sabah system işlemi niye durdu diye mesaj atmasın buraya :ehe

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
iyi dedin mübarek ama adam şimdi bunu kuracak sabah system işlemi niye durdu diye mesaj atmasın buraya :ehe

Aga hemen Stock a donecek zaten ;) ayrica Nightly gitsin derdini Cyanogen e anlatsin :ehe :ehe :ehe

• Beğen

yunusemreantaly

Üye
    Konu Sahibi
İyi geceler. Cm ve farkli iki mod denedim sonuc ayni yine husran..bayram sonrasi telefoncuya gidicem bakalim sonucu buraya yazarim. Ve eger sevgili moderatorumuz yaziyi okursa lutfen konuyu samsung android yazilim yada rom bolumune tasirmisiniz. Tesekkurler iyi bayramlar.

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
bildirdim iyi geceler

• Beğen

Üst Alt