Yardım Galaxy S4 Android 5.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 Android 5.0.1
Galaxy S4'üme Sammobilede bulunan Russia Android 5.0.1'i yüklemeyi düşünüyorum. Acaba TR cihaza Rusya yazılımı yüklersem bi sorun olur mu, telefondaki dosyalarda herhangi bi kayıp olur mu? Yardım eden olursa sevinirim

zencibitc

zencibitc

Üye
olmaz içinde türkçe dil de mevcud

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Wıpe yapmazsan dosyaların sılınmıyebılır ama mantıklı olan temiz bir kurulum için dosyalarını yedekleyıp format attıktan sonra yazılımı yukseltmektır.

Cihaza Rusya romu yüklersen bir sorun teşkil etmez.

Susqun02

Susqun02

Üye
Rom'u yükleyebilmek için cihaz Root'lu mu olması lazım :-/
Ve GT-i9505 serisine de yükleyebiliyormuyuz ?
Rom'u yükleyebilmek için cihaz Root'lu mu olması lazım :-/

Son düzenleme:
murro_16

murro_16

Üye
lollipopda google chromdayken yazılar iç içe geçiyor yok mu bunun bir çözümü ?

baby_face_

baby_face_

Üye
güncellemesini kaldırıp tekrar kurdum chrome yine aynıydı . direk rusya lollipop romunu kurduğum için mi acaba 4.4.2 ota ile güncelleseydim sorun olmazdı belki de . :( bilemedim .

ı9505 için olanı ayrı ı9500 ayrı
Ondan kaynaklandığını sanmıyorum bende direk rusya romunu kurdum ama böyle bir problem yaşamadım.

murro_16

murro_16

Üye
acaba nedendir hocam fabrika ayarlarına mı dönsem ?

murro_16

murro_16

Üye
beta da da sayfalar kayarken kasıyo şimdi denedim . idare edicem artık

malibo

malibo

Üye
Sorun temiz bir kurulum yapamıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Sayacı sorun etmiyorsanız teli rootlayıp custom recovery kurun ve sonrada full wipe yapıp (cashe, dalvik. system. data ne varsa silsin) ondan sonra odin ile romu kurun hiçbir sorun kalmıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: murro_16
malibo

malibo

Üye
Lollipop yüklemeye niyetlenen arkadaşlar dikkat: Lollipop yükleyip sonrasında Downgrade edip orjinal 4.4.2 roma dönüş yapanlarda imei be şebeke sorunu ortaya çıkıyor.Bundan kurtulmanın tek yolu orjinal romu yükledikten sonra odin ile cp kısmından rus romunun yada yada hindistan romunun (siz hangisini kurmuşsanız) modem.bin dosyasını tekrar flashlamak gerekiyor.Flashlama işleminden sonra herşey ok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt