avcitalip
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üstünede bi pasta cila çekseydin tam olurduBence 1.sini al.
bence git en iyisi yetkili bir yerden alman
- - - Eklendi - - -
o değilde biri yirmi lira biri 30 tl falan diğeri neden 64 tl
S3 'ün Arka kapağında vernik var benim bildiğim,çok fazla sabunlayıp ovaladıysan ona zarar vermiş olabilirsin..Bence 1.yi al
şimdi babamın s2'si babam evde olmadığı için yok olsaydı resim koyardım büyük ihtimalle o kalkmıştır,ama ben s2'nin kapağını haftada bir dove sabunla yıkardım hiç birşey olmazdı neden bununki kalktı acaba
ben orijinal olanını almak istiyorum 1.si orijinal mi acaba ? neden 1.ciyi diyorsunuz ?
Birde polikarbonat duye milleti keklediler one x gövde olarak hic eksik yok
Ben orjinal almak istediğini bilmediğim için 1.yi al dedim..He eğer orjinal arıyorsan böyle sitelerden bakma bence çok üç kağıtçı adamlar var hani piyasada..Samsung 'un yetkili bi bayisine gidip ordan temin edebilirsin..Başarı mesela bu konuda yardımcı olur sana.
ya Zonguldak'taki bayilerine gitsem bana orijinal kapak vermiyeceklerini biliyorum çünkü hepsinin kanında var üçkağıtçılık bana internet üzerinden alabileceğim güvenilir bir yer lazım
olur mu öyle şey Talip sende amma yaptın ya
Aynen yahu yetkili servis onlar öyle köşebaşı yerler değil ki
ya Zonguldak'taki bayilerine gitsem bana orijinal kapak vermiyeceklerini biliyorum çünkü hepsinin kanında var üçkağıtçılık bana internet üzerinden alabileceğim güvenilir bir yer lazım
işte bende onu anlamadım birde dikkat ettiyseniz hiçbirisinde orijinal demiyor,daha önce başıma gittigidiyorda şöyle birşey geldi : eski bir bilgisayarım vardı ve GPU'su yoktu şirket bilgisayarı olduğu için onboard kullanıyordular ve bende bir GPU almak istedim baktım 20-30 TL'ye Nvidia FX5500'ünü buldum ve aldım ertesi gün elime geldi ben taktım çalışmadı ardından bilgisayarı çarşıya getirip bir bilgisayarcıda taktırdım adam bu çalışmıyor bu zaten sahte bunun yazısı böyle olmuyor dedi sen bunu geri gönder dedi bana bende geri gönderince adam niye almadın dedi bende bu sahteymiş dedim adam bana aynen şunu yazdı " ben size orijinal demedim ki " böyle bir kandırma hukuku var bunlarda o yüzden konu açma gereği duydum
yetkili servis kim peki ?
bence telpaya git orjinalini al ya da bir teknosadan falan.
teknosa'da kapağın ne işi var Necati
teknosa'da kapağın ne işi var Necati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?