s3653Kullanıyorum ve Sürekli Tanımadığım Numara Tarafndan Rahatsız Ediliyorum Nasıl Engelleyebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n_u_r

n_u_r

Üye
    Konu Sahibi
s3653Kullanıyorum ve Sürekli Tanımadığım Numara Tarafndan Rahatsız Ediliyorum Nasıl Engelleyebilirim
s3653 kullanıyorum we sürekli tanımadığım bi numara tarafndan rahatsız ediliyorum bu numarayı nasl engelleyebilirim yardımcı olurmusunuz ltfennn :ağlarım:

Salihyet

Salihyet

Üye
konu yeri ve başlık seçimin yanlış :)

savcılığa verdikten sonra numarayı engelle, sonrasını polis memurları hallediyor..

n_u_r

n_u_r

Üye
    Konu Sahibi
yanlışımı düzeltin die bi bildirimde bulunmadım ben sadece yardım istiyorum sawcılıkla falan uğraşcak olsam yapardım herhalde :off:

Salihyet

Salihyet

Üye
turkcell'de arayan numaranın kimin adına ait olduğu ile ilgili servis var, orayada başvurabilirsin. ben başlığını değiştirmeni senin iyliğin için istedim, pek kimse "imdat" "yardım edin" gibi konu başlıklarına ilgi göstermez. Nezaketen teşekkür etmesende ben teşekkür ederim, elimden gelen bu..

raprap95

Üye
arkadaşımsahte aramaya bak sen bende en başta öyle sanıyodum sonra anladım
bak dinle:önce tuş kilidini aç sonra ses kısma tuşuna basılı tut ekranda sahte arama etkinleştirildi die bişey çıkarsa o arıyodur,bunu tel. ayarlarından düzelt

bugsbunny027

Üye
otomatik reddedilen listesine eklersen sorun çözülür sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt