iPhone Numara Engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone Numara Engelleme
Apple'ın kendi ürettiği iOS işletim sistemine sahip cihazlarda numara engelleme nasıl yapılır ? Kısaca sizlere anlatacağım. Günümüzde birçok şirket veya yabancı numara başkalarını rahatsız edebiliyor. Bu gibi durumlarda kullanıcılar yetkili birimlere haber vermeden farklı çözüm yolları aramayı tercih ediyor. Siz yinede herhangi bir taciz durumunda hemen polise ulaşarak detayları aktarın ve yardım isteyin.

Diğer taraftan iPhone numara engelleme özelliği sayesinde istemediğiniz numaraların size ulaşmasını kolay bir şekilde engelleyebilirsiniz. Bu işlemin ardından engellemiş olduğunuz numara bir daha sizi arayamayacak. Aramaya çalıştığı zaman sizin telefonunuz ulaşılabilir olmayacak. Elbette karşı taraf bir süre sonra sizin numara engelleme yaptığınızı anlayacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle iPhone cihazınızın çevirici yani telefon uygulamasına girin. Burada sizin rehberinizde kayıtlı veya kayıtsız tüm çağrıların bir listesini göreceksiniz. Yukarıdaki gibi karşınıza gelen listede numaraların yan tarafında i şeklinde bir detay buton yer aldığını göreceksiniz. Bu bilgi butonuna bastığınız zaman seçmiş olduğunuz numara ile yapabileceğiniz farklı işlemlerin yer aldığı yeni bir menü karşınıza gelecektir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu menü üzerinde yer alan numara engelle seçeneği yada cihazı İngilizce kullanıyorsanız Block this Caller seçeneğine tıklayın. Artık o numaranın size ulaşmasını engellemiş olacaksınız. Tekrar aynı yerden engellemiş olduğunuz numaranın engelini kaldırabilir ve tekrar size çağrı yapmasına imkan sağlayabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt