goblın12
Üye
s3 video sorunu cok acil
merhaba arkadaşlar s3 kullancısıyım artık bu video sorunu beni deli ediyor onceden telefonumda internet üzerinden video izlemek istediğimde video açılmıyordu üzerinde mavi bir kutucuk oluyordu ortasındada soru işareti vardı şimdi ise video sorununu cozmek için birkaç şey denedim mesela flash player yukledım apk olarak ardından kies le güncelledim ve skyfire yukledım şimdi ise internet uzerinden bir video sitesine gelince video cercevesi beyaz oluyo oratsında bir ok var şağıyı işaret ediyor bastığımda ise beni taaa telefonun ana ekranına gönderiyo bir türlü çözemedim bu sorunu ( acaba root mu yapsam ?) şimdi ise yuklediğim bütün
uygulamaları sildim flash player ve skyfire de dahil birde bana güncel olarak bilgisayardan telefona atınca direkt kurulacak şekilde flash player linki verebilirmisinzi ??? şimdiden saolun arkadaşlar
uygulamaları sildim flash player ve skyfire de dahil birde bana güncel olarak bilgisayardan telefona atınca direkt kurulacak şekilde flash player linki verebilirmisinzi ??? şimdiden saolun arkadaşlar