Tavsiye S3 Sorun Ağlıcam Artık !

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
S3 Sorun Ağlıcam Artık !
Evet arkadaşlar S3'ümün sorun telefonu pcye bağlıyorum ama ortam cihazı bilirimi gelmiyor usb işareti yok ama şarj oluyor. Bu sorundan beni kurtarana 10 TL atıcam vallaha. Garantiye, telefoncuya versem en az 10 gün olmucak telefon o kadar kalamam telefonsuz lazım. Root yapsam bütün sorunlarım çözülecek ama yapamıyorum. Framaroot filan hiçbiri olmuyor :'(

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Öncelikle şu dene.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ayarlar>Daha Fazla>Geliştirici Seçenekleri>USB Hata Ayıklama işaretle ve bir de öyle dene.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kies kurdun mu bilgisayara belki cozum olur

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
Hocam eğer xp kullanıyorsanız genelde o yapıyor. Şayet win7 ise tüm samsung driverlarını kaldırın. Yani takınca hiçbir şekilde telefonu görmesin. Sonra google amcaya samsung i9300 driver yazın yükleyin. Sonra telefonu takın görecektir.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi kez basima geldi onda da sag alt kosede bi yerlere tikladim usb isareti gormustum ona da tikladim surucu yazilimi yuklemek icin secenekler cikti devam ettim sorun cozuldu

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
bi kez basima geldi onda da sag alt kosede bi yerlere tikladim usb isareti gormustum ona da tikladim surucu yazilimi yuklemek icin secenekler cikti devam ettim sorun cozuldu
Bende hani o usb bağladığında usb simgesi çıkıyor ya üstte o yüzden sıkıntım. Aslında usb umrumda değil telefonu bir şekilde root edebilsem yeterli.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Yardim :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
amacin root ise usbde gorunmese bile odin goruyodur telefonu

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Ayarlar depolama seçenekler usb ye gir depolamayı seç bi kardeşim

-Emre

-Emre

Üye
framaroot çalışıyordu sanırım, ama emin değilim bi araştır. Olmadı başka kablo dene kırıklık olabilir kablonda

-Emre

-Emre

Üye
O zaman recovery den wipe data factory reset yap bi kere telefon açılsın öyle dene

enterneoll

enterneoll

Üye
2 olasılık var uygulamalara gir mtp ile ilgili bişey olucak onun verileri sil olmadı başka bilgisayarda dene %100 olucaktır çünkü bu sorun bazı bilgisayarlarda oluyor bende çok yaşadım

Üst Alt